Jump to content

Photo

[SPRZEDANE] Płytę główną Gigabyte P55A-UD7

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 koziro

koziro
  • Użytkownicy
  • 4 posts

Posted 01 September 2010 - 19:57

------SPRZEDANE-------

Płyta główna Gigabyte P55A-UD7. Specyfikacja:

Dołączona grafika

Jak widać jest bogato :ban: USB 3, SATA 3, 4x PCIE x16, rozbudowanie chłodzenie (możliwe również chłodzenie wodne, dzięki dołączonemu blokowi wodnemu), rozbudowana sekcja zasilania, przyciski power, restet, clr_cmos, wyświetlacz diagnostyczny na PCB i wiele innych.
Poniżej kilka zdjęć. Wszystkie są mojego autorstwa i przedstawiają sprzedawaną przeze mnie sztukę (po kliknięciu zobaczycie pełnowymiarowe fotki):

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kilka słów o podkręcaniu. Testowałem różne płyty z chipsetem P55 oraz innymi i ta jest zdecydowanie najlepsza. Tym modelem uzyskiwałem najlepsze wyniki danym procesorem oraz najwyższe wartości BCLK. Warto wspomnieć o bardzo dobrym OC pamięci. Moje G.Skille na P55A-UD7 udało się podkręcić najlepiej.
P55A-UD7 współpracowała przez dość krótki czas z Intelami Core i7, i5, i3. Sprzęt był mało używany, więc jest w stanie idealnym. Bardzo dbam o sprzęt.
Zestaw jest kompletny, nie brakuje niczego. Dorzucę nawet jakieś dodatki na prośbę kupującego.

Dołączona grafika

Cena jaka mnie interesuje to 800 zł. Nowa sztuka w sklepie kosztuje ok. 1100 zł. Ja załatwię kuriera DPD, za którego kupujący zapłaci jedyne 15 zł. Możliwe jest wystawienie sprzętu na allegro.

Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.

------SPRZEDANE-------
  • 0
Dołączona grafika

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users