Siemka, mam dość starego kompa jednak parę razy dodawałem mu ramu, lub wymieniałem różne części... Aktualnie wygląda on tak :
Intel Pentium Dual Core 2.66 GHZ ( Nie wiem dokładnie jaki model )
Płyta główna Asrock 755T-Wins HDTV ( Jakoś tak to było, jestem teraz na innym kompie i nie mam jak sprawdzić)
2 GB Ram chyba DDR 2 ale nie jestem pewien, na ramach się nie znam

No i karta graficzna Geeforce 8500 GT
Problem polega na tym, że komp wyłącza mi się często sam, chłodze go wiatrakiem i nawet pomaga

Ale to jego wyłączanie jest dość dziwne ponieważ mam taką diodę na przycisku od włączania, jak komp jest włączony to ona się świeci jednak jak mi się wyłączy to ona nadal się świeci ale komp i tak jest wyłączony, mój tata twierdzi, że to przez spadki prądu w domu ale ja jakoś mu nie wierze ( bo czemu wtedy wiatrak pomaga ? -.^ ) druga sprawa jest taka, że komp mi strasznie MULI nawet świeżo po formacie, zajmuję się grafiką więc mnie to wkurza jak mi się program zetnie, albo komp wyłączy... Gry na dużo słabsze kompy się tną, zdarzało się, że przycinał mi się nawet Gothic II ! Teraz jestem po formacie i Photoshop CS 5 tnie się jak cholera, nie wspominając już o grach takich jak Gothic III, mój kumpel ma słabszego kompa a chula mu normalnie... Tutaj prośba do Was, co poradzilibyście wymienić ?
Już nie chodzi o gry, tylko o to, że komputer w ogóle muli... Niestety nie powiem Wam jaki zasilacz bo nie pamiętam, ale o ile mnie pamięć nie myli na naklejce jest napisane 230 V czy coś takiego

Bardzo proszę o pomoc
Z góry dzięki, Mikisz.