Witam, Chciałbym aby mój komputer był podłączony do Tv i aby używać go do grania i mam do was prośbę czy ten kabel się nadaje??
KLIKNIJ TUTAJ
tv + kOMP
Rozpoczęty przez cados16, 31 lip 2010 18:05
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 lipiec 2010 - 18:05
Napisano 31 lipiec 2010 - 19:50
Jaką masz kartę graficzną (marka i model) oraz wejścia w TV?
Napisano 28 wrzesień 2010 - 14:32
Według mnie jeśli ktoś zabiera się za podłączanie kompa do telewizora, to warto zastanowić się nad zakupem jakiegoś fajnego odtwarzacza multimedialnego - taki sprzęt daje mnóstwo możliwości i bardzo ułatwia życie. Np. któreś z tych urządzeń http://www.humanmedia.pl/oferta.html?0 Można sobie fajne centrum rozrywki zorganizować za kilka stówek. I wszystko śmiga jak należy.
Napisano 28 wrzesień 2010 - 18:26
Witam, Chciałbym aby mój komputer był podłączony do Tv i aby używać go do grania i mam do was prośbę czy ten kabel się nadaje??
KLIKNIJ TUTAJ
Ten kabel się nadaje pod warunkiem, że masz w komputerze wyjście S-Video a w telewizorze SCART (euro).
Jeśli masz jakiś przeciętny telewizor (kineskopowy) nawet około 26" to nie będzie sensu podpinania kompa do TV. W telewizorze kineskopowym masz bardzo niskie rozdzielczości oraz kiepskie odświeżanie obrazu więc jakość obrazu wyświetlanego na telewizorze nie będzie zbyt rewelacyjna. Ale spróbować nie zaszkodzi. Być może Tobie będzie odpowiadać
Intel i5-3570K @ 4.2GHz | ASRock Z77 Extreme4 | Corsair Vengeance LP 16GB | Radeon HD7870 | Samsung 840 Pro 128GB | Samsung F3 1TB | Xonar DG | OCZ ModXStream Pro 500W
Duath
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych