witam, mam taki problem, ponieważ gdy np chcę puszczać muzyke i mówić jednocześnie to nie mogę, ponieważ słuchać jedynie muzyke, a mnie nie.Kiedy mam ustawiony miks stereo to słychać muzykę, kiedy mikrofon to słychać tylko mnie, a chciałbym żeby było słychać muzykę i mnie kiedy coś mówię. Poradzi ktoś coś? Mam windows xp, aktualizowane sterowniki.
problem z mikrofonem
Rozpoczęty przez JoGuS, 09 lip 2010 18:17
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 09 lipiec 2010 - 18:17
Napisano 10 lipiec 2010 - 14:30
Hmm
Nierozumiem twojego problemu. Nadajesz w swoim radio (shoutcast),czy rozmawiasz przez Skype? Jeśli bawisz się w shoutcast to w wtycze w Winampie ( bo zakładam żę go używasz) w zakładce "Input" Rozwijasz pozycję "Input Device" i z rowijanej listy wybierasz " Soundcard Input". Potem w pozycji "Mic Input" wybierasz "Microphone".
I taraz gdy nacisniesz " Push to talk" będzie słychać ciebie i lekko przyciszoną muzykę. Jeśli jednak chodzi ci o Skype'a to napisz w tym temacie a powinienem ci pomuc.
WingMan
Nierozumiem twojego problemu. Nadajesz w swoim radio (shoutcast),czy rozmawiasz przez Skype? Jeśli bawisz się w shoutcast to w wtycze w Winampie ( bo zakładam żę go używasz) w zakładce "Input" Rozwijasz pozycję "Input Device" i z rowijanej listy wybierasz " Soundcard Input". Potem w pozycji "Mic Input" wybierasz "Microphone".
I taraz gdy nacisniesz " Push to talk" będzie słychać ciebie i lekko przyciszoną muzykę. Jeśli jednak chodzi ci o Skype'a to napisz w tym temacie a powinienem ci pomuc.
WingMan
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych