Skocz do zawartości

Zdjęcie

Usunięcie archiwum GG

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 mt3418

mt3418
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 27 kwiecień 2008 - 21:16

Witam
Potrzebuje pomocy.
Pisałam na gg i zapomniałam usunąc archiwum.Teraz jestem na innym kompie i zalezy mi zeby usunąc tamto archiwum,ale w tej chwili nie mam takiej mozliwości.
Czy mozna z tego komputera jakos tamto usunąc???
Moze zmienic numer i juz nie bedzie na tamtym kompie tamtego archiwum??
Niewiem co robic a to bardzo wazne.
Prosze o szybką pomoc.
  • 0

#2 Mateusz

Mateusz

Redaktor naczelny

• Administratorzy
  • 1541 postów

Napisano 28 kwiecień 2008 - 23:58

Chyba nie ma takiej możliwości.
  • 0
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!

#3 kiaad

kiaad
  • Użytkownicy
  • 190 postów

Napisano 29 kwiecień 2008 - 18:09

Trzeba być fizycznie na tym komputerze aby coś takiego zrobić (usunąć) niestety.
  • 0

#4 Bulko

Bulko
  • Użytkownicy
  • 43 postów

Napisano 21 wrzesień 2008 - 20:08

Rzecz niemożliwa, ponieważ archiwum zapisane jest w pamięci programu a nie na serwerze wraz z Twoim numerem. Więc to tak jakbyś po prostu napisał coś w "notatniku" i zapisał na komputerze. Dostęp do tego archiwum masz tylko poprzez tamten komputer i dostęp do konta, a więc potrzebne jest hasło. Nie znam się na hakerstwie, ale zapewne można się jakoś włamać do tamtego komputera i włamać się na konto, a później usunąć archiwum :oops: ... ale tego się nie praktykuje. Przepraszam, że się tak rozpisałem, mam nadzieję, że przyda się to innym, którzy będą mieć podobne pytanie.
  • 0
sZale??stO .!

#5 Evon

Evon
  • Użytkownicy
  • 862 postów

Napisano 27 styczeń 2009 - 22:26

Witam, Spróbuj mi wyjaśnić czy chcesz te dane usunąć przed osobą która na co dzień korzysta z tamtego komputera.
Istnieje program TeamViewer który pozwala na tworzenie zdalnego pulpitu, ale minus taki ze tamta osoba musiała by podać ci swoje ID oraz Password abyś mógł wejść na tamten komputer.

EDIT:

Co do tematu, Staraj się bardziej opisywać twój problem
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych