Witam, mam problem dotyczący mojego laptopa Toshiba A300. Któregoś dnia włączam go chce wpisać coś w google, za każdym naciśnięciem litery otwierały się nowe okna, karty, ustawienia, za poruszeniem scrola na myszce strona się przybliża i oddala tak samo na pulpicie, otwarcie folderu powoduje otwarcie nowego okna, zaznaczają się wszystkie ikony na pulpicie. Wszystko skazywało na wirusa doubleclick, skanowałem system spy-bot, spy emergency, AVG i usuwał ale nic się zmieniało, teraz nawet nic nie wykrywa ale problem ciągle jest. System był chyba z 20 razy instalowany i dyski formatowane i jak to wraca nie mam pojęcia dzisiaj zauważyłem po formatowaniu że wirus powrócił dopiero po podłączeniu myszy usb do laptopa, do póki pracowałem na touchpadzie wszytko było ok. Wiecie co zrobić?, proszę o pomoc, męczę się z tym od 2 tyg. Mysz to logitech nx50
Wirus czy nie ?
Rozpoczęty przez pio17, 11 cze 2010 17:25
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 czerwiec 2010 - 17:25
Napisano 12 czerwiec 2010 - 10:12
Podłącz inną klawiaturę i sprawdź czy to samo występuje.
Napisano 10 lipiec 2010 - 11:42
Jest to raczej wina wirusa, który dostała się do twojego komputera podczas ostatniego użytkowania. Jeśli rzeczywiście nie ma wirusa, oznacza to że powinna być to wina sterowników.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych