Błędy związane z działaniem Forum
Napisano 07 czerwiec 2010 - 17:12
Napisano 07 czerwiec 2010 - 17:26
Napisano 07 czerwiec 2010 - 17:43
Spójrz jak wyglądała wcześniej strona forum , zwróć uwagę na działy jak są poukładane, teraz jak na razie wróciło wszystko do normy , ale i tak strasznie muli. http://i46.tinypic.com/2h4dr93.jpg , to jedna z wielu anomalii jakie dzisiaj występowały.U mnie działa wszystko prawidłowo.
Napisano 07 czerwiec 2010 - 18:17
Tak, problem był ale już został rozwiązany.

PS.
Michał, ale wcześniej to niezła była zawierucha na forum ledwo co się połapałem żeby ten temat stworzyć , ile się naszukałem przycisku ''Nowy Temat'' bo nie było go na swoim miejscu.

Napisano 11 czerwiec 2010 - 11:45

Napisano 23 czerwiec 2010 - 18:38
Nie mów hop...Najważniejsze że wszystko już działa.

Dzisiaj to już awaria na maksa , prawie cały dzień forum ''kaput''
http://i45.tinypic.com/vpgewk.jpg
Z godziny na godzinę coraz gorzej.
http://img709.yfrog....id=43803763.png
Napisano 25 czerwiec 2010 - 13:50

Napisano 25 czerwiec 2010 - 14:00
Nie ma za co przepraszać , temat nie został utworzony po to żeby wytykać błędy , a co najważniejsze nikt nie ma żadnych pretensji , temat utworzyłem po to żeby przedstawiać błędy i problemy w prawidłowym działaniu forum, a Wy już będziecie wiedzieć co jest przyczyną i jak zapobiegać takim błędom na przyszłość.Przepraszamy

Napisano 28 lipiec 2010 - 19:06
Napisano 28 lipiec 2010 - 19:12

Napisano 28 lipiec 2010 - 19:19
Napisano 29 lipiec 2010 - 23:06
Na pierwszy ogień pójdzie przycisk przy tematach który zakreśliłem na czerwono na screenie:

Wydaje mi się że przycisk ten po kliknięciu na niego powinien nas od razu przekierować do tego postu , czyli do ostatniego postu w danym temacie , tak się jednak nie dzieje bo otwiera się tylko temat i zatrzymuje się na postcie tytułowym i trzeba się przebijać przez wszystkie wypowiedzi , aby dostać się do ostatniego postu.
Kolejnym błędem tak mi się wydaje że jest to błąd który to po napisaniu wątku i zatwierdzeniu go automatycznie powinienem zostać przeniesiony do wypowiedzi którą dodałem , tak się również nie dzieje , bo wracam tylko do tego tematu w której udzieliłem odpowiedzi i zatrzymuje się na postcie tytułowym, a moim zdaniem powinno automatycznie zejść do mojej wypowiedzi, tyczy się to także edycji wypowiedzi , również po zatwierdzeniu edycji zostaje przekierowany do początku tematu , a nie do swojej wypowiedzi.
Funkcja która by polepszyła komfort na pewno by się przydało menu nawigacyjne które znajdowało by się również na dole , by po przeczytaniu tematu jak już użytkownik jest na samym dole nie musiał wracać na samą górę by dostać się do tego menu.
Również przydałby się przycisk przy każdym postcie (zazwyczaj takie przyciski umiejscowione są przy użytkownikach ,a mianowicie przycisk ''wróć na górę''.
I ostatnia funkcja którą najbardziej by mnie uradowała to możliwość opisania przez użytkownika dlaczego zgłasza czyjąś wypowiedź , bo jak zauważyłem nie które zgłaszane przez zemnie wypowiedzi dalej widnieją w tematach i zaniżają tylko poziom forum , więc na myśl mi jedynie przychodzi że dana wypowiedź zgłoszona nie została usunięta bo osoba funkcyjna nawet nie wie dlaczego została zgłoszona.
Bardzo będę wdzięczny i myślę że nie tylko ja , jak część z tych błahych aczkolwiek uprzykrzających życie błędów zostanie poprawione.
Z góry dziękuje Administracji za rozpatrzenie moich pomysłów i za naprawienie ewentualnych błędów w funkcjonowaniu naszego Forum.
Napisano 30 lipiec 2010 - 08:07

Napisano 30 lipiec 2010 - 11:29
Wydaje mi się że przycisk ten po kliknięciu na niego powinien nas od razu przekierować do tego postu , czyli do ostatniego postu w danym temacie , tak się jednak nie dzieje bo otwiera się tylko temat i zatrzymuje się na postcie tytułowym i trzeba się przebijać przez wszystkie wypowiedzi , aby dostać się do ostatniego postu.
Nie wiem, czy już to zostało zrobione, ale u mnie ta opcja działa. Po kliknięciu w odnośnik przy nicku przenosi mnie do ostatniego postu. To samo się tyczy gdy napiszę nową wiadomość - przenosi mnie do ostatniego postu, czyli mojego.StelioS, dzięki za tyle uwag. Postaramy się coś z tym zrobić Dam znać!
Napisano 30 lipiec 2010 - 11:32
Nie wiem, czy już to zostało zrobione, ale u mnie ta opcja działa. Po kliknięciu w odnośnik przy nicku przenosi mnie do ostatniego postu. To samo się tyczy gdy napiszę nową wiadomość - przenosi mnie do ostatniego postu, czyli mojego.
To zostało już zrobione

Napisano 30 lipiec 2010 - 15:30

jednego kliknięcia bez potrzeby mozolnej jak dla mnie rozwijania listy i dopiero wybranie miejsca docelowego , fakt że te menu które już jest , jest bardzo dobre jeżeli chcę się w szybki sposób przenieść do innego działu.
Jeszcze taka mała sugestia z mojej strony , to żeby przy każdym użytkowniku była informacja o poziomie ostrzeżeń i po kliknięciu w ostrzeżenia była informacja za co dostał dane ostrzeżenie by inny użytkownik miał wgląd i wiedział z jakim użytkownikiem ma do czynienia i jak podchodzić do jego rad.
PS.
Sprawa odnośnika/przycisku ,edycji i dodawania odpowiedzi , wzorowo i fachowo naprawiona , dziękuje, aczkolwiek trochę za doskonale do tego podeszliście , ponieważ po kliknięciu na tytuł tematu (to co zaznaczyłem na screenie) powinienem zostać przeniesiony do tytułowego postu , a nie ostatniego w danym temacie , to przycisk

PS.2
Mam nadzieje że nie zlinczujecie mnie za moją nadgorliwość

Napisano 06 sierpień 2010 - 17:12
Funkcja która by polepszyła komfort na pewno by się przydało menu nawigacyjne które znajdowało by się również na dole , by po przeczytaniu tematu jak już użytkownik jest na samym dole nie musiał wracać na samą górę by dostać się do tego menu.
Również przydałby się przycisk przy każdym postcie (zazwyczaj takie przyciski umiejscowione są przy użytkownikach ,a mianowicie przycisk ''wróć na górę''.
Zrobione
I ostatnia funkcja którą najbardziej by mnie uradowała to możliwość opisania przez użytkownika dlaczego zgłasza czyjąś wypowiedź , bo jak zauważyłem nie które zgłaszane przez zemnie wypowiedzi dalej widnieją w tematach i zaniżają tylko poziom forum , więc na myśl mi jedynie przychodzi że dana wypowiedź zgłoszona nie została usunięta bo osoba funkcyjna nawet nie wie dlaczego została zgłoszona.
Będzie w najbliższym czasie dodane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych