Skocz do zawartości

Zdjęcie

Skupujemy auta każdej marki i w każdym stanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mixon

Mixon
  • Użytkownicy
  • 616 postów

Napisano 20 luty 2025 - 15:07

Nie wiesz, czy Twój samochód znajdzie kupca? W erisauta skupujemy wszystkie auta, niezależnie od ich stanu technicznego, marki czy rocznika. Interesują nas zarówno pojazdy sprawne, jak i te po kolizjach, uszkodzone czy nienadające się do dalszej jazdy. Dzięki uczciwej wycenie i natychmiastowej płatności możesz szybko pozbyć się auta i otrzymać gotówkę od ręki. Nie trać czasu na poszukiwanie kupca – zgłoś się do nas i uzyskaj atrakcyjną ofertę!

• 0

#2 marek448

marek448
  • Użytkownicy
  • 430 postów

Napisano 23 luty 2025 - 18:29

Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca z fachowcami w danej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę https://stal-mal.pl/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy STALMAL, która zajmuje się piaskowaniem i malowaniem proszkowym.

• 0

#3 kaszub

kaszub
  • Użytkownicy
  • 91 postów

Napisano 26 luty 2025 - 08:28

Zawsze można poprawić stan samochodu i jego wygląd dzięki detailingowi, a ostatnio widziałem sposób na zadbane felgi i pewnie wykorzystam to też w swoim samochodzie

• 0

#4 martakaczmarek

martakaczmarek
  • Użytkownicy
  • 63 postów

Napisano 06 wrzesień 2025 - 15:18

Skup samochodów to bardzo dobre rozwiązanie jeśli auto nie nadaje się do dalszego użytkowania. Jednym z takich miejsc jest Stacja demontażu pojazdów: https://zlomujemy24h.pl/ . Uważam, że najlepiej będzie skontaktować się bezpośrednio z tą firmą.

• 0

#5 Merle

Merle
  • Użytkownicy
  • 49 postów

Napisano 19 wrzesień 2025 - 14:21

Nie ukrywam, że początkowo podchodziłem sceptycznie do pomysłu sprzedaży auta do skupu. Obawiałem się, że cena będzie niska, a formalności skomplikowane. Tymczasem skup aut we Wrocławiu zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Od zgłoszenia po odbiór auta wszystko przebiegło błyskawicznie. Pieniądze otrzymałem od ręki, a cała transakcja odbyła się w przyjaznej i profesjonalnej atmosferze.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych