Witam,
Dziś chciałem kupić laptopa i w Rzeszowie znalazłem przez przypadek sklep Kuplaptopa.pl od niedawna podobno istnieją na rynku rzezowskim. Handlują w gównej mierze Dellem ale widziałem że nają i inne marki. Znalazłem u nich Lenowo Y550 z blu-ray w dobrej cenie ale czy to mi potrzebne. Sprzedawca zaproponował mi Della o podobnych paramatrach ale bez tego odtwarzacza dowiedziałem się że Dell ma leprze warunki gwarancji i jest lepiej wykonany,więć skłaniam sie ku niemu,ale muszę się zastanowić.Sprzedawca dał mi wisytówkę z adresem strony internetowej żebym zobaczył co jeszcze mają w ofercie, obługę muszę przyznać mają bardzo dobrą znają się na rzeczy.No ale decyzję musze podjąć sam może ktoś ma juz Della albo kupował unich i może coś powiedzieć czy warto u nich kupować sprzęt. Przyznam się że wolałbym kupić w sklepie a nie na internecie? Wcześniej muc dotknąć, sprawdzić. Pozdrawiam.
Dell czy Lenovo
Rozpoczęty przez LLama, 14 maj 2010 21:15
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 maj 2010 - 21:15
Napisano 15 maj 2010 - 08:29
Jaki konkretnie model tobie poleca?
Btw.
Ortografia się kłania.
Btw.
Ortografia się kłania.
Napisano 15 maj 2010 - 17:50
Zdecydowanie dell.
Pozdrawiam, Krzysiek.
Napisano 19 maj 2010 - 12:49
Przyznam że moje doświadczenie z kupnem laptoka w kuplaptopa.pl było dosyć przyjemne, wybrałem allienwera x17 cena 15 tys. ale byłem przygotowany na zakup tego sprzętu. po kontakcie telefonicznym panowie odesłali mnie do pana Michała Kornaka z którym to mailowałem i obiecał mi że laptop po zamówieniu będzie u mnie wciagu 14 dni roboczych. Jak powiedzial tak też było właśnie będę zasiadał do Modern War Fare 2 obsługa godna polecenia. mnie osobiście przekonała gwarancja NBD bo niema żadnych pośredników typu sklep załatwiam wszelakie naprawy bezpośrednio w dellu.
Napisano 19 maj 2010 - 14:36
Pierwszy i ostatni post w tym wątku są dziwne - mam nadzieję, że to nie jest tylko moje odczucie Jeśli chodzi o laptopy della, to sam zawsze polecam tę markę, bo mają niezły sprzęt. Ale 15k to już lekka przesada...
Napisano 19 maj 2010 - 14:55
Stawiam na Lenovo zdecydowanie, ale to moje zdanie
Napisano 19 maj 2010 - 15:32
kurcze takiej kasy to nie mam zeby wywalić na lapa ,ja chce coś do 3000zł no ale liczy sie jak najleprze wyposarzenie blu-ray mile widziany mam telewizor LCD FULL HD więc jak się to połaczy to nie potrzebuje już urządzenia odzielnego .
Napisano 19 maj 2010 - 15:47
Moderatorzy śpią ?
Przecież tego się da czytać rz, sz, u...
To zależy dell czy lenovo zależy jaka będzie cena wyjściowa, warunki wysyłki, obsługa itp...
Poza tym proponuję ci najpierw znaleźć tego lapciaka w sklepie i sprawdzić jak ci leży. Potem kupuj w internecie bo będzie na pewno taniej
Przecież tego się da czytać rz, sz, u...
To zależy dell czy lenovo zależy jaka będzie cena wyjściowa, warunki wysyłki, obsługa itp...
Poza tym proponuję ci najpierw znaleźć tego lapciaka w sklepie i sprawdzić jak ci leży. Potem kupuj w internecie bo będzie na pewno taniej
C2D e8400 @ 3.6GHz, Zalman 7700 Cu, Geforce XFX 250gts, 6gb ramu, 2x Dell P2210, SpacePilot Pro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych