Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najmniejsza kamera na świecie Canon HV10 HDV

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 szendi

szendi
  • Użytkownicy
  • 126 postów

Napisano 23 kwiecień 2007 - 18:06

Dołączona grafika

Kamera cyfrowa Canon HV10 HD. Waży 500 gramów cudo nagrywa w systemie 1080 HD i ma rozmiary porównywalne z paczką papierosów - 56x104x106mm. Zawiera 10-krotny optyczny zoom, stabilizator obrazu "Super Range Optical Image Stabilization", procesor DIGIC DV II i rozdzielczość... - 1920x1080 pikseli na sensorze CMOS, bardzo podobny do tych używanych w kamerach SLR Canona! Dodatkowo, nowy autofocus "Instant AF" daje możliwość wykonywania zdjęć o rozdzielczości 3,1 megapiksela. Oznacza to, że wchodząca w jesieni tego roku na rynek nowa kamera Canona będzie najbardziej "wypasionym" sprzętem dla amatorów. Cena urządzenia (przewidywana) to 1299 dolarów amerykańskich!

Nowa kamera cechuje się bardzo niskim szumem w słabych warunkach oświetleniowych bazując na sensorze CMOS o wymiarach 1/2,7 cala.

Nagranie porządnego filmu ułatwi nam duży, 2.7 calowy wyświetlacz LCD. Zdjęcia mogą być wykonywane nawet podczas nagrywania filmu - wtedy uzyskujemy 2 megapikselowe fotografie.
  • 0

#2 krauze55

krauze55
  • Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano 23 kwiecień 2007 - 19:35

cena ... ? ehh ta cena ... za male . wsadzisz w kieszen usiadziesz i juz jestes kilka tys w kieszen . za tyle to by mozna sobie kupic pozadny telefon :* i ladowarke DZOLK DZOLK ...
ja bym nie dal takiej sumy za cos takiego .. no zrozumial bym jeszcze 1300 zl ale dolarow .. lekka przesada .. nie lekka duza przesada :lol: :*
ja zamiast tego wolal bym sobie kupic jakas pozadna kamere z dyskiem twardym , pozadnym dyskiem twardym

czekam na wasze opinie
  • 0

#3 szendi

szendi
  • Użytkownicy
  • 126 postów

Napisano 23 kwiecień 2007 - 19:48

fajne funkcje cena też wysoka tylko po co taka mała lepiej zainwestować w funkcje
  • 0

#4 krauze55

krauze55
  • Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano 23 kwiecień 2007 - 20:31

no wiesz za taka cena to mozna sobie kupic taka kamere cyfrowa jakiej jeszcze nie wyprodukowali wiec ;-) dla mnie zbedne .. ja wole mojego przyszlego W810i (jak do mnie przyjdzie a mysle ze to sie stanie jutro lub pojutrze to napisze cale dokladne sprawozdaniei opinie ;-p)

pozdro murzyn elo powidło
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych