Skocz do zawartości

Zdjęcie

I.P w Mad Tracks

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 haulinlol2

haulinlol2
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 15 luty 2010 - 09:10

Witam mam taką gierkę "Mad tracks" jest stara i dziecinna ale mnie się podoba xD No i mam problem. Chciałbym zagrać z kolegami multiplayer ale pisze mi wprowadź adres I.P i nie wiem jak to zrobić.
Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję:)
Pozdrawiam
  • 0

#2 Vicious Jack

Vicious Jack
  • Użytkownicy
  • 750 postów

Napisano 22 luty 2010 - 20:37

Są dwie sytuacje, w których musisz wpisać ten numer.
Pierwsza: Gdy hostujesz grę (zakładasz własną) musisz wpisać swój numer (lecz nie zawsze).
Druga: Gdy dołączasz do gry założonej przez kolegę. Wtedy musisz wpisać jego numer IP. Zwyczajnie poproś go o niego.

Jeśli chcesz znać swój numer IP to wejdź w Panel Sterowania->Połączenia Sieciowe. Odnajdź swoje połączenie z internetem i kliknij dwukrotnie. Przejdź w zakładkę Obsługa i tam będzie podany Twój unikalny numer IP.
  • 0
Gigabyte 970-UD3, AMD Phenom II X4 955, Gigabyte Radeon HD6770, 2x2GB GoodRam PC1600, Seagate Barracuda 1TB, OCz 500W, Windows 7 Pro 64-bit, Realtek RTL8139 50mbps, SE Xperia X10i

#3 haulinlol2

haulinlol2
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 24 luty 2010 - 10:36

Tylko tu jest problem ani ja ani mój kolega nie wiemy co zrobić.
To jest filmik z gry(nagrywany aparatem)>> http://yfrog.us/09hyrz
  • 0

#4 Vicious Jack

Vicious Jack
  • Użytkownicy
  • 750 postów

Napisano 24 luty 2010 - 16:52

Usuń te zera i wpisz najpierw IP kolegi. Jeśli zadziała to ok. Jeśli nie, wpisz swój.
  • 0
Gigabyte 970-UD3, AMD Phenom II X4 955, Gigabyte Radeon HD6770, 2x2GB GoodRam PC1600, Seagate Barracuda 1TB, OCz 500W, Windows 7 Pro 64-bit, Realtek RTL8139 50mbps, SE Xperia X10i

#5 nosterix1

nosterix1
  • Użytkownicy
  • 60 postów

Napisano 22 wrzesień 2024 - 09:06

Wspierające terapię obrzęków i poprawę krążenia limfy, aparaty do drenażu limfatycznego wykorzystują technikę masażu uciskowego, aby stymulować przepływ limfy w organizmie. Stosowane w fizjoterapii, gabinetach kosmetycznych oraz w domowej opiece zdrowotnej, urządzenia te pomagają w leczeniu obrzęków limfatycznych, redukcji cellulitu oraz wspomaganiu regeneracji po urazach. Aparaty wyposażone są w mankiety z komorami powietrznymi, które naprzemiennie napełniają się i opróżniają, tworząc sekwencyjny masaż, co wspomaga odprowadzanie nadmiaru płynów i toksyn z organizmu, przynosząc ulgę i poprawę zdrowia pacjenta.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych