Witajcie, jestem nowy i jest to mój pierwszy topic.
Mam problem z instalacją gry na "siódemce", a mianowicie Gothic'a 1.
Płyty pożyczyłem od Qmpla który ją przeszedł kilka razy.
No i próbuję instalować, to co zwykle, czarne okienko 'tak' lub 'nie'. Przyciskam 'tak' i tak jak zwykle wszytko OK i OK. Gdy już się pojawiło okienko z paskiem postępu to HURRA . Kiedy jest 2% płyta w CD(czytaj: sidiku) zwalnia, pokazuje się okienko z czymś takim :
"An error occurred during the move data process: -106"
"Component: Program Files"
"File Group: Program Files"
"File: Textures.vdf"
Ja zazwyczaj gry zapisuję w c:\gry\... to nie wiem skąd do LICHA się wzięło program files ????
Proszę o pomoc z góry THX
Problem z instalacją Gothic'a na Win7
Rozpoczęty przez arenel22, 06 lut 2010 20:23
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 luty 2010 - 20:23
Napisano 06 luty 2010 - 20:34
To spróbuj zainstalować w Program files jak nie podziała to jest błąd na płycie i nie zainstalujesz.. a u "Qmpla" działa gra jeszcze ?
Napisano 06 luty 2010 - 21:11
Próbowałem i nic. Kumpel mieszka hen hen ale u niego spox wchodzi jak cudo tylko że on ma Win Xp
Napisano 06 luty 2010 - 21:14
Spróbuj Kliknąć prawym na pliku instalacyjnym (np. setup.exe) i Kompatybilność i Tryb zgodności ustaw na Windows XP..
Jak nie zadziała to sobie raczej nie pograsz, jedynie pozostanie ci emulacja windowsa xp
Jak nie zadziała to sobie raczej nie pograsz, jedynie pozostanie ci emulacja windowsa xp
Napisano 06 luty 2010 - 21:16
Heh thx tego nie próbowałem ale jestem przekonany że coś się w napędzie cd stało bo mam całą płytkę porysowaną i pocharataną jak by mi ktoś na tą płytę olej wylał EDIT: A od qmpla pożyczyłem czystą jak dupcia niemowlaka (że tak powiem)
Napisano 06 luty 2010 - 21:20
Spróbuj ją bananem przeczyścić i płynem do mycia okien Żartuję, jak dojdziesz do porządku z płytą to spróbuj odpalić przez tryb zgodności - to powinno pomóc..
Napisano 06 luty 2010 - 21:24
wielkie dzięki może zadziała. Jak by co to napisze kiedyś.
_ _
\\_//
(O.o)
/\_/\
/ \
kurde króliczek sie spsuł *<]>
_ _
\\_//
(O.o)
/\_/\
/ \
kurde króliczek sie spsuł *<]>
Napisano 08 sierpień 2010 - 18:24
kup nową grę albo pobierz z neta (demo)
Pomagam na 100% a nie jak takie boty ...
Napisano 08 sierpień 2010 - 19:40
Demo Gothica, 2001 rok, klękajcie narody... nie musisz odkopywać każdego starego tematu bo napisać w nim coś nie na temat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych