Skocz do zawartości

Zdjęcie

GeeForce 8600 GT - Problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 vandalq

vandalq
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 29 styczeń 2010 - 22:07

Witam jestem nowy na tym forum i mam problem z moja karta:/ Pisalem juz na wczesniejszych forach lecz bez rezultatu. Dobra do rzeczy, mianowicie moj problem polega na sterowniku, zainstalowalem go ze wzgledu na to ze Splinter Cell: double agent po instalacji, przy skanie oglosil ze mam stary sterownik. Do tej pory mialem sterownik standardowy z plytki instalowany w wersji 158.19 a, aktualnie jest zainstalowany 178.24 (nie jest to najnowszy, ze wzgledu na to ze podobno: "Najnowszy, nie znaczy najlepszy" sugerowalem sie jakims forum) OK, zainstalowalem itp. jak nalezy, i przy graniu w Splinter Cella mialem 3 przykre momenty BlueScreena i restart kompa. Prosze was o pomoc w dobraniu jak najlepszego "stera" aktualnie z tych nowszych do mojej grafy, abym niemial problemow z karta.

Plyta glowna MSI, Geeforce 8600 GT 256 MB, Procek AMD Athlon Duo x 2,2 gHz, RAM 2 GB, system WINDOWS XP Proffesional
  • 0

#2 aim92

aim92
  • Użytkownicy
  • 1502 postów

Napisano 29 styczeń 2010 - 22:13

Przy innych grach też tak się dzieje czy tylko przy Splinter Cellu?
Ściągnij najnowsze sterowniki ze strony producenta - wersja 196.21.
  • 0

#3 0czk0

0czk0
  • Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 01 luty 2010 - 23:56

prawdopodobnie nie jest to spowodowane sterownikami a tym, że któryś z twoich podzespołów komputera się przegrzewa. Ściągnij sobie 3 darmowe programiki, orthos, funmark o raz jakiś pierwszy lepszy do mierzenia temperatury podzespołów. włącz oba programiki na raz i kontroluj temp. następnie podaj wyniki.

przy okazji możesz zainstalować najnowszy sterownik, uprzednio odinstalowując stary.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych