Przychodzę do Was z pytaniem na temat tego jaki CAD warto będzie wybrać i na którym sami aktualnie pracujecie. Z wysoką stabilnością, dobrą bazą nakładek i konkretną obsługą techniczną. Będę ogromnie wdzięczny za wszystkie konkretne informacje z Waszych doświadczeń i oczywiście mam nadzieję, że trochę informacji jeszcze w temacie się pojawi. Pozdrawiam serdecznie!

Jaki program CAD wybrać?
Napisano 19 kwiecień 2023 - 19:43
Napisano 21 kwiecień 2023 - 14:42
Szukając naprawdę dobrego programu do tworzenia rozbudowanych projektów budowlanych, drogowych i nie tylko to tutaj warto wspomnieć o ZwCAD 2023 i jednocześnie o dobrze rozwiniętej bazie nakładek m.in ZwTraffic oraz ZwGeo. Brak problemów technicznych, do tego zarówno wersja 32 i 64 bitowa, do tego nowe aktualizacje i jednocześnie wersja testowa przez miesiąc jest w pełni za darmo na której warto go przetestować. Dlatego mam nadzieję, że po wszystkim pójdzie pomyślnie i też swoimi spostrzeżeniami po testach się podzielisz.
Napisano 23 kwiecień 2023 - 21:14
Obsługa CAD jest trudna?
Napisano 04 maj 2023 - 11:54
Użytkownik Hubik33 edytował ten post 04 maj 2023 - 11:55
Napisano 05 maj 2023 - 13:03
Szukając profesjonalnego oprogramowania do tworzenia projektów budowlanych, ZwCAD 2023 na pewno zasługuje na uwagę. Dzięki jego rozbudowanym funkcjom i stabilności działania, możesz stworzyć precyzyjne projekty w krótkim czasie. Co więcej posiada również dużą bazę dodatkowych nakładek, które mogą jeszcze bardziej zwiększyć Twoją efektywność. Program jest dostępny w wersjach 32 i 64 bitowej, a co najważniejsze, istnieje możliwość wypróbowania go przez miesiąc w pełni za darmo. Najlepiej jeśli po prostu go przetestujesz i upewnisz się czy będzie w stanie sprostać twoim oczekiwaniom.
Napisano 05 maj 2023 - 13:04
Dzięki wielkie za informacje, na pewno sprawdzę i oczywiście mam nadzieję że trochę wskazówek jeszcze będzie się pojawiało. Jak już podejmę ostateczną decyzję to na pewno swoimi spostrzeżeniami sie w tym zakresie podzielę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych