Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jakie są Wasze ulubione marki torebek?

torebka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 KajaOz

KajaOz
  • Użytkownicy
  • 175 postów

Napisano 22 luty 2023 - 14:12

Cześć! Chciałabym zapytać Was, czy możecie powiedzieć mi coś więcej na temat tego jakie są aktualnie Wasze ulubione marki w zakresie torebek? Przede wszystkim chodzi mi o aspekt jakości wykonania, stylu oraz ich funkcjonalności na co dzień, aby były pojemne i co najważniejsze też dobrze się prezentowały i szybko nie wycierały. Ogólnie interesują mnie shopperki, ale też takie średniej wielkości listonoszki itp. Pozdrawiam i bardzo dziękuję za wskazówki!

• 0

#2 AllaN

AllaN
  • Użytkownicy
  • 84 postów

Napisano 23 luty 2023 - 19:55

Według mnie jak najbardziej warto poświęcić uwagę właśnie na jakość wykonania, jeśli chodzi o takie dodatki jak torebki w codziennych strojach. Jednak dobrze, aby zachowywały swoją funkcjonalność. Możecie w takim razie sprawdzić sobie moją ulubiona markę, a mianowicie torebka Guess ponieważ mają różne warianty odnośnie modeli, ale również rozmiarów i kolorów. Mi szczególnie podobają się "Kaoma"  w brązowym kolorze i przez Allani widziałam, że też są aktualnie fajne promocje w przypadku tej marki. Może sobie w takim razie coś na wiosnę w tym zakresie sprawię, pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że po zakupie podzielisz się swoimi spostrzeżeniami!

• 0

#3 anya88

anya88
  • Użytkownicy
  • 106 postów

Napisano 17 październik 2023 - 16:34

Ja powiem wam, że aż tak nie jestem  wymagająca. Najważniejsza jest dla mnie przede wszystkim jakość, dlatego  przemawia do mnie aktualnie oferta https://zagatto.pl/pl/kobieta/torebki . Widać, że u nich można  kupić solidne  torebki i  w dodatku też   w  korzystnej cenie.  Także super...

• 0

#4 chrząszcz

chrząszcz
  • Użytkownicy
  • 60 postów

Napisano 28 październik 2024 - 16:00

Moja żona kupuje taką torebkę, która jej się podoba, na markę nie zwraca uwagi. Jakie macie doświadczenia z Bonafora.pl https://bonafora.pl/? Szukam torebeczki damskiej dla żony, która będzie idealna na wieczorne wyjścia i zastanawiam się, czy produkty tego sklepu spełnią jej oczekiwania. Czy ktoś z Was już kupował coś u nich? Jak oceniacie obsługę klienta i szybkość realizacji zamówień?

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych