Jump to content

Photo

Porządna frezarka do paznokci?

frezarka do paznokci

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 KajaOz

KajaOz
  • Użytkownicy
  • 187 posts

Posted 29 January 2023 - 12:21

Przychodzę do Was z pytaniem, czy możecie powiedzieć mi gdzie warto ich szukać i na jakich producentów warto zwrócić uwagę pod względem jakości oraz wydajności, aby sprawdzał się zarówno w domowych warunkach, ale też jeśli będę wykonywała paznokietki dla koleżanek i może też klientek. Jednak na pewno najpierw muszę zadbać o porządny sprzęt, który mi to umożliwi na odpowiednio wysokim poziomie. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za informacje! 

• 0

#2 AllaN

AllaN
  • Użytkownicy
  • 179 posts

Posted 31 January 2023 - 12:15

Akurat tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić, że akurat aby efekty były dobre to nie tylko musimy mieć duże umiejętności ale również odpowiedni sprzęt. A jednak frezarki do paznokci to taka podstawa wykonywania manicure i pedicure. Ogólnie chyba najlepiej będzie rozejrzeć się w ofercie najlepszych producentów w tym zakresie, którzy również są dobrze oceniani przez inne użytkowniczki. Ja dużo uwagi zwracam na opinie oraz różne recenzje. Sama postawiłam na Beurer Zestaw do manicure pedicure MP 41. Łatwy w obsłudze, solidny i co najważniejsze bezawaryjny. Pozdrawiam :)

• 0

#3 marek448

marek448
  • Użytkownicy
  • 571 posts

Posted 24 February 2025 - 18:59

Ja ostatnio kupiłam w sklepie internetowym z produktami medycznymi świetną frezarka do pięt  jej zadaniem jest usuwanie zrogowaciałego naskórka z pięt. To urządzenie  sprawdza się także do obróbki sztucznych oraz naturalnych paznokci. Polecam 

• 0

#4 AllaN

AllaN
  • Użytkownicy
  • 179 posts

Posted 20 January 2026 - 10:49

Jeżeli szukasz sprzętu, który podniesie standard pracy i usług w salonie paznokci. To na pewno warto mieć na uwadze drukarkę O2NAILS X11 Plus. Dzięki wysokiej rozdzielczości 2400 DPI i intuicyjnemu ekranowi do obsługi, każda stylizacja wychodzi wręcz perfekcyjnie. Pakiet startowy zawiera wszystko, co potrzebne, aby natychmiast rozpocząć pracę. Według mnie idealne rozwiązanie dla salonów ceniących precyzję i czas

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users