Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jakie opony zimowe 185/65 R15

opony zimowe 185/65 R15

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Hubik33

Hubik33
  • Użytkownicy
  • 327 postów

Napisano 30 grudzień 2022 - 23:09

Potrzebuję porządnych opon zimowych i chciałbym zapytać Was czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi na co warto tutaj zwrócić uwagę i jednocześnie gdzie należy ich szukać jeśli chodzi o jakość wykonania, dopasowanie do trudnych polskich warunków drogowych w okresie zimowych i jednocześnie, aby nie były jakieś ultra drogie. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za informacje!

• 0

#2 Sedek

Sedek
  • Użytkownicy
  • 50 postów

Napisano 30 grudzień 2022 - 23:11

Jeśli szukasz opon zimowych 185/65 R15, to warto rozważyć zajrzenie na ceneo.pl. Przede wszystkim w jednym miejscu będziesz miał zarówno szeroki wybór modeli, porównasz sobie opinie i od razu sprawdzisz w jakich sklepach aktualnie można liczyć na najlepsze ceny przy zakupie kompletów Ja przyznam, że zdecydowałem się ostatecznie na Uniroyal WinterExpert 185/65 R15 88T i pomimo tak zmiennej pogody jaką mamy teraz w Polsce to naprawdę sprawdzają się bez zarzutów. Pozdrawiam i daj znać jak już podejmiesz ostateczną decyzję odnośnie wyboru producenta i danych modeli. 

Użytkownik Sedek edytował ten post 30 grudzień 2022 - 23:11

• 0

#3 anya88

anya88
  • Użytkownicy
  • 172 postów

Napisano 31 maj 2025 - 20:22

Skoro  poszukujecie opony do skutera ,  to   warto  tutaj   wyróżnić  firmę    Alleopony24.pl,   ponieważ  właśnie  u nich  możecie  kupić   dla siebie  opony  od  sprawdzonych producentów. Naprawdę  dobrej  jakości.  Także   zdecydowanie   warto  się  zapoznać  z ich ofetą,  warto się  do nich   zgłosic ...

Użytkownik anya88 edytował ten post 31 maj 2025 - 20:22

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych