Jump to content

Photo

Modne sukienki na wesele

sukienki na wesele

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 MonikaSz

MonikaSz
  • Użytkownicy
  • 2 posts

Posted 30 December 2022 - 15:04

Witam! Jestem na etapie poszukiwań dobrej jakości sukienki na wesele, która będzie przede wszystkim modna, dobrze wykonana i jednocześnie podkreśli moją figurę. Czy możecie powiedzieć mi jakie aktualnie propozycje są najmodniejsze i czym się warto będzie kierować przy jej zakupie. Głównie rozważam poszukiwania w sieci, bo jednak w sklepach internetowych można upolować świetne perełki w naprawdę dobrych promocyjnych cenach. Jeśli chcecie sie ze mną podzielić inspiracjami to będę bardzo wdzięczna :)

• 0

#2 KajaOz

KajaOz
  • Użytkownicy
  • 187 posts

Posted 30 December 2022 - 19:30

Zawsze jest możliwość znalezienia czegoś ładnego, jednak trzeba na to poświęcić trochę czasu i oczywiście wyznaczyć sobie budżet jakim dysponujemy na taki zakup. Jeżeli chcesz mieć wybór różnych propozycji i jednocześnie zależy Ci, aby były to ponadczasowe sukienki na wesele oraz które wpisują się w aktualne trendy to możesz sobie na początku zerknąć do portalu Domodi, gdzie masz różnorodne propozycje odnośnie marek, rozmiarów, kolorów i modeli. Ja zdecydowałam się na "317-3 Długa suknia hiszpanka na jedno ramię" którą kupiłam w Primodo i przyznam, że naprawdę cudnie się w niej czuję. Pozdrawiam!

• 0

#3 anya88

anya88
  • Użytkownicy
  • 298 posts

Posted 30 July 2025 - 18:05

Minimalizm na ślubie? Tak! Wpadły mi w oko modele z https://suknieboho.p...-slubne/gladkie – zero przesady, a i tak robią wrażenie. Zastanawiam się, czy postawić na taki styl. Jakie macie doświadczenia?

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: sukienki na wesele

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users