Mam sklep internetowy na platformie shoper i chciałbym wyjść na przeciw oczekiwaniom klientów oraz włączyć płatności ratalne. Macie może dla mnie jakieś konkretne informacje, jeśli tak to od razu bardzo dziękuję za wszystkie konkrety z Waszych doświadczeń!
Sklep internetowy, a płatności ratalne dla klientów?
Napisano 09 grudzień 2022 - 14:26
Napisano 10 grudzień 2022 - 11:24
Jeżeli chodzi o mnie to osobiście mogę tutaj jak najbardziej polecić do sprawdzenia świetny system płatności ratalnej https://iplatnosci.pl/ Przede wszystkim mozna dodać swój sklep do ich programu. Następnie otrzymasz instrukcję instalacji integracji iPłatnosci. Jest też możliwość instalacji przez ich pracownika, jeśli masz z tym problem i to oczywiście bezpłatnie.
Napisano 14 grudzień 2022 - 07:22
Według mnie jeżeli chodzi o dobry system płatności ratalnej to trudno się nie zgodzić z wypowiedzią na temat systemu płatności iPłatności. Przede wszystkim profesjonalizm ze strony obsługi, skuteczność rozpatrywania wniosków, a też my nie ponosimy żadnych kosztów i klienci chętnie z tej możliwości po prostu korzystają.
Napisano 14 grudzień 2022 - 07:27
Bardzo dziękuję za podpowiedzi i oczywiście czekam z niecierpliwością na kolejne podpowiedzi z Waszych doświadczeń. Może w końcu uda nam się już jakieś konkretne decyzje w tym zakresie podjąć. Pozdrawiam!
Napisano 20 grudzień 2022 - 10:16
Coraz więcej sklepów internetowych ma możliwość płatności ratalnej, a nawet wzięcia produktów w leasing. Masz tutaj przykład pierwszy z brzegu: https://www.rowerynaraty.pl/
Napisano 31 grudzień 2022 - 11:06
Zdecydowanie warto szukać przede wszystkim dobrego i skutecznego systemu płatności ratalnej, właśnie dlatego jeżeli chcecie mieć dobrze dopracowane rozwiązanie, z profesjonalną obsługą i też nie płacić za wprowadzenie, utrzymanie oraz ponoszenie kosztów uzyskania dodatkowych możliwości sprzedaży to poszukiwania takich rozwiązań warto rozpocząć od iPłatności, ponieważ ich obsługa na pewno będzie w stanie skutecznie pomóc, do tego można dopytać o wszystkie wątpliwości i przede wszystkim zacząć efektywnie działać i wychodzić na przeciw oczekiwaniom klientów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych