Dzień dobry, proszę o usunięcie moich kont Remix oraz Remix151 powiązanych z adresem email [ Napisałem na PW jakie to emaile ] z strony / forum www.pcfoster.pl / www.forum.pcfoster.pl oraz proszę o usunięcie moich wszystkich danych osobowych z państwa bazy danych.
Proszę o wysłanie mi potwierdzenia na email gdy moje żądanie odnośnie usunięcia mojego konta i moich danych osobowych zostanie przez przez państwa zaakceptowane.
Proszę również o potwierdzenie na email gdy proces usuwania mojego konta i moich danych osobowych z państwa bazy danych zostanie finalnie zrealizowany i zakończony pomyślnie.
Proszę o usunięcie moich kont Remix oraz Remix151 z strony / forum www.pcfoster.pl / www.forum.pcfoster.pl
Rozpoczęty przez PleaseDeleteMyAccount, 25 paź 2022 14:59
konto delete account usuń prośba żądanie priorytet pilne
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 25 październik 2022 - 14:59
Napisano 02 maj 2023 - 10:43
PONAWIAM PROŚBĘ.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: konto, delete, account, usuń, prośba, żądanie, priorytet, pilne
Różne →
Hyde Park →
Poszukiwania webmastera do gry MINECRAFT !Napisany przez Spectrum, 31 sie 2015 hobby, pasja, pilne, ogłoszenie i 1 więcej |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Internet →
Problem z internetem! PomocyNapisany przez kumapol, 12 kwi 2015 Problem z internetem, pomocy i 1 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych