Skocz do zawartości

Zdjęcie

Obsługa informatyczna Łódź

Obsługa informatyczna Łódź

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 outsourcingit

outsourcingit
  • Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 06 październik 2022 - 22:26

Indywidualne tworzenie oprogramowania - narzędzia szyte na miarę zgodnie z wymaganiami - Obsługa informatyczna Łódź

a3.png

Ty i Twoi pracownicy najlepiej wiecie, jakie wymagania musi spełniać Twoje oprogramowanie. Czy to interfejsy do innych programów, praca równoczesna, czy zintegrowane narzędzia analityczne – nieważne dla którego działu: Opracowujemy dla Ciebie dokładnie takie oprogramowanie, które sprawi, że codzienna praca Twoich pracowników będzie jak najbardziej komfortowa, a także przyspieszy i uprości procesy robocze. Razem z Tobą nasi programiści zaczynają na czystej kartce papieru. Ty określasz swoje indywidualne wymagania, my zastanawiamy się nad realizacją techniczną. Potrzebujesz specjalnych funkcji, których nie zapewniają aktualnie używane programy? Potrzebujesz interfejsów do standardowego oprogramowania? A może potrzebujesz rozwiązania programowego do przetwarzania danych firmy? 

• 0

#2 wolski

wolski
  • Użytkownicy
  • 1060 postów

Napisano 25 luty 2023 - 19:21

Raczej ja jeszcze z takich rozwiązań nie korzystałem więc także ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Od siebie za to chcę dodać, że całkiem niedawno wdrażaliśmy u mnie w firmie specjalne oprogramowanie ERP dla budownictwa. W sumie zdecydowaliśmy się na rozwiązania od https://www.anegis.c...dla-budownictwa i wiem dokładnie, że takie kwestie są bardzo ważne.

• 0

#3 anya88

anya88
  • Użytkownicy
  • 165 postów

Napisano 02 październik 2023 - 12:38

A ja właśnie poszukuję  dobre oprogramowanie do  działu IT i tak zastanawiam się nad  systemami OXARI, które  z  tego co zauważyłam są naprawdę polecane. Ponoć ich system do obsługi zgłoszeń działa naprawdę sprawnie i dużo szybciej możemy reagować na różne  problemy i podejmować w  tym zakresie odpowiednie działania.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych