Skocz do zawartości

Zdjęcie

Outsourcing IT

Outsourcing IT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 outsourcingit

outsourcingit
  • Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 06 lipiec 2022 - 11:38

Outsourcing it z JNS? Wydajność w 4 krokach.

outsource-1345109-1920.jpg

Definicja Twojego rozwiązania
Wybierz usługę outsourcingową, która najlepiej odpowiada Twojej firmie. Następnie dodaj usługi inżynieryjne i specjalistyczną wiedzę cyfrową, których potrzebujesz, aby zoptymalizować swój projekt.

Przejrzyste umowy
Skorzystaj z przejrzystych umów, które stawiają Twoje potrzeby na pierwszym miejscu dzięki jasnym warunkom i konkurencyjnym stawkom, aby od samego początku budować relacje oparte na zaufaniu.

Rekrutacja i rozwój
Kierując się naszymi ekspertami, kwalifikujesz z nami swoje potrzeby i otrzymujesz tylko sprawdzone i zweryfikowane profile, których umiejętności doskonale odpowiadają Twoim konkretnym potrzebom.

Sprawne zarządzanie
Zbuduj silną, płynną współpracę, która skaluje się od sprintu do sprintu, mierząc postępy, udoskonalając podejście i nieustannie skupiając się na swoich celach.

• 0

#2 wolski

wolski
  • Użytkownicy
  • 1060 postów

Napisano 15 sierpień 2022 - 07:56

Oczywiście na dzień dzisiejszy takie rozwiązania są jak najbardziej pożądane i ja również jestem zdania, że na pewno fajnie jest znać wszelkie zalety outsourcingu. Myślę, że bardzo ciekawie na ten temat napisano w https://bonusiak.pl/...zystkie-z-nich/ i ja również jestem zwolennikiem takich kwestii.

• 0

#3 Afidoa

Afidoa
  • Użytkownicy
  • 266 postów

Napisano 10 marzec 2023 - 20:28

Cześć, ja trochę z innej strony. Jako firma działająca w branży IT poszukujemy Inżynier DevOps. Niestety ale nie mamy w swojej firmie działu HR i pomyśleliśmy, żeby rozpocząć współpracę z https://hrk.pl/pl/oddzial-katowice która oferuję usługi rekrutacji. Czy ktoś współpracował z ta firmą i jest w stanie więcej powiedzieć ?

• 0

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Outsourcing IT

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych