Macbook czy warto?
Napisano 20 maj 2022 - 12:31
Napisano 20 maj 2022 - 13:42
Od ponad 2 lat używam MacBooka - najpierw starszego Pro, teraz nowego Air. Fantastycznie się na nim pracuje, a to jak jest „spięty” z usługami Apple i iPhonem (jeśli również się go ma) to bajka. Mega wygoda. Nie tnie, nie wywala absurdalnych błędów, nie zamula. Bateria trzyma całkiem długo. Jedyną wadą (poza ceną ) jest brak złącz. Do dyspozycji mamy tylko dwa wejścia usb-c. Oczywiście obchodzę to adapterem, który posiada wszystkie potrzebne mi złącza, ale still to dla mnie spora wada. Sprzęt powinien mieć je wbudowane, a nie wymagać zewnętrznych rozwiązań, zwłaszcza przy takiej cenie ! Ale tak czy siak jeśli mam porównywać pracę na Macu do pracy ma Windowsie - zdecydowanie wolę Maca. Mimo, że przez pierwsze kilka dni klęłam na czym świat stoi, zanim się przyzwyczaiłam do zmiany systemu. Jeśli nie chcecie od razu inwestować takiej kasy w kupno sprzętu, polecam zastanowić sie nad wynajmem: https://imad.pl/dla_ciebie/najem 2 Imad oferuje wynajem w dobrej cenie.
Napisano 02 czerwiec 2022 - 22:52
Jeśli chce ktoś płacić za prestiż to jak najbardziej warto. Są sprzęty tej klasy tańsze, ale marzenia warto spełniać
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych