Korzystacie z czegoś takiego, jak platforma edukacyjna dlaucznia.pl? Trafiłem na to całkiem niedawno i jesteśmy z dziećmi zachwyceni. Wszystko przedstawione w bardzo przejrzysty sposób, można robić ćwiczenia, fiszki i notatki. Każdy przedmiot wyraźnie podzielony na rozdziały, dzięki czemu nauka i powtarzanie informacji staje się naprawdę proste.
Platforma edukacyjna
Posted 16 November 2021 - 11:55
Posted 09 February 2022 - 07:37
Super sprawa, trzeba sobie jakoś ułatwiać naukę w trudnych covidowych czasach co nie:) Różnie szkoły zareagowały na naukę zdalną, ja akurat nie mogę się do niczego przyczepić. Szkoła syna (Te Vizja Wawer) organizacyjnie wszystko super. Mogę polecić każdemu rodzicowi.
Posted 28 March 2022 - 09:20
Taka platforma edukacyjna będzie z pewnością bardzo pomocna w nauce dzieci. Szczególnie jeśli będzie dostosowana do dzieci ze specjalnymi potrzebami, jak zespół Aspergera lub inne zaburzenia ze spektrum autyzmu.
Posted 31 May 2022 - 11:16
To dla przeciwwagi mogę podrzucić wam link do ciekawej platformy dla nauczyciel i pracowników oświaty - https://ecrklex.pl/p...kolenia-online - tam znajdziecie szeroką ofertę szkoleń, kursów i webinarów, w różnej formie i poświęcone wielu tematom. Nie da się ukryć, że nauczyciel musi być na bieżąco z wieloma sprawami, reformami szkolnictwa, wydarzeniami na świecie (np. powszechne teraz wyzwanie związane z nauczaniem ukraińskich uczniów), a często musi sobie radzić z tym sam, niestety. Na tej stronie publikują regularnie sprawdzone i aktualne informaje ze świata szkolnictwa.
Edited by isabela, 31 May 2022 - 11:18.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users