Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co dalej po koronawirusie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 irk39

irk39
  • Użytkownicy
  • 350 postów

Napisano 22 marzec 2021 - 12:02

Ciekawi mnie co Waszym zdaniem będzie po koronawirusie? Jak będzie się przedstawiała polska gospodarka? 

• 0

#2 tert

tert
  • Użytkownicy
  • 358 postów

Napisano 22 marzec 2021 - 12:24

To wszystko zależy od tego na ile czasu zaplanowane są ograniczenia. Covid nie musi zmieniać przyzwyczajeń. Wystarczy trwała zmiana jakiegoś modelu (np. praca lub nauka zdalna),aby po prostu pewne rzeczy (np. mała gastronomia) się nie podniosły.

funduszenarozwoj.pl

Swoją drogą deflacja wcale nie jest taka dobra jak się wydaje. Na stronie mozna sobie poczytać o tym jaki wpływ na gospodarkę Polski moze mieć deflacja. 

• 0

#3 Adamila021

Adamila021
  • Użytkownicy
  • 116 postów

Napisano 13 maj 2022 - 19:30

Rzeczywiście tego typu rzeczy przejdą na zdalny tryb. Już to było przetestowane i sprawdziło się, więc czemu by nie. Co do pracy to nie wiem czy dalej nie ma tendencji do wyjazdów za granicę. Praca za granicą bez języka dla Polaków - tylko aktualne oferty!, ja już na portalu Fach Praca takie znalazłam.

• 0

#4 sojodi5067

sojodi5067
  • Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 25 czerwiec 2022 - 16:50

Slimmestar Rzeczywiście tego typu rzeczy przejdą na zdalny tryb. Już to było przetestowane i sprawdziło się, więc czemu by nie. Co do pracy to nie wiem czy dalej nie ma tendencji do wyjazdów za granicę. ja już na portalu Fach Praca takie znalazłam.

Efekty będziemy widzieć przez lata

• 0

#5 isabela

isabela
  • Użytkownicy
  • 1028 postów

Napisano 22 lipiec 2022 - 10:33

Na razie wygląda to kiepsko 

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych