Skocz do zawartości

Zdjęcie

Męska bielizna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 irk39

irk39
  • Użytkownicy
  • 351 postów

Napisano 19 październik 2017 - 09:56

Chciałbym zainicjować temat dotyczacy markowej bielizny męskiej. W USA, Kanadzie czy Australii męska bielizna jest doceniana przez mężczyzn. Powstaje wiele interesujacych młodych marek na świecie, jest także coraz wiecej wariantów samej bielizny.
W Polsce jednak wciąż jeszcze pokutuje przekonanie, że wszystko to co "da sie nosic", zbytnio się nie wybrzusza, czy tez nie ociera spełnia już 100% kryteriów dobrej bielizny. Najczęściej to mamy i babcie kupują bieliznę polskim mężczyznom, nie rzadko wykorzystując promocje koszowe w lokalnym markecie. Za szczyt zaś stylu i dobrego smaku uchodzi kupno chinskich podrób Calvine Klein na Allegro (notabene jedna z najbardziej "oklepanych" już marek w Stanach.Noszą ją już chyba tylko synowie farmerów. U nas wciąż jeszcze hit nad hity). Caly świat zna i nosi takie marki jak C-in2, 2xist, Baskit czy DT- u nas pozycje zupełnie nie znane. Ian Torphy (znany australijski plywak, wielokrotny złoty medalista z Olimpiady w Sydney) wprowadza nową markę bielizny i jest to wydarzenie mocno nagłaśniane na świecie - i znów, u nas nikt o tym nie słyszał. Przyklady możnaby mnożyć.

Jeśli masz fajną bieliznę , znasz jakieś ciekawe marki, masz swoją opinie o tym temacie to proszę pisz.

:) 

• 0

#2 tert

tert
  • Użytkownicy
  • 360 postów

Napisano 20 październik 2017 - 05:31

Kilka dobrych firm, które mogę polecic

Calvin Klein - aczkolwiek polecam bieliznę kupować jedynie w sklepach autoryzowanych bo na allegro i tego typu portalach jest bardzo dużo podróbek

Tommy Hilfiger

ewentualnie z tańszych lokalnych firm polecam Hendersona.  Często organizują róznego rodzaju promocje,

Odsyłam do Answear: https://answear.com/...izna-232-k.html - jest tam spory wybór bielizny męskiej,ceny również moim zdaniem w porządku. Szczególnie,ze w sklepie jest darmowa dostawa i zwrot. 

• 0

#3 bomberek12

bomberek12
  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 03 listopad 2017 - 18:46

A może warto popytać o to znajomych? Z doświadczenia wiem, że jest to naprawdę dość dobre rozwiązanie.

• 0

#4 wolski

wolski
  • Użytkownicy
  • 1026 postów

Napisano 24 marzec 2022 - 16:16

Ogólnie męska bielizna jest jak najbardziej istotną kwestią, ale wydaje mi się, że przede wszystkim to damska bielizna jest ta najważniejsza. Z tego co ja wiem to na pewno wygodne piżamy są bardzo istotne i muszę przyznać, że jak najbardziej takie elementy garderoby warto mieć jak najlepszej jakości. Teraz ja już wiem co i gdzie kupować.

• 0

#5 Paturatu

Paturatu
  • Użytkownicy
  • 83 postów

Napisano 23 wrzesień 2022 - 20:18

Jeśli potrzebna jest męska bielizna to odwiedź sklep internetowy https://krolmajtekpi...bokserki-meskie gdzie masz bokserki męskie jak i każdy rodzaj bielizny. Jest to królestwo tego typu produktów w atrakcyjnych cenach i od sprawdzonych dostawców. Przekonaj się o tym osobiście robiąc tam zakupy dla siebie i rodziny

Użytkownik Paturatu edytował ten post 23 wrzesień 2022 - 20:21

• 0

#6 Hubik33

Hubik33
  • Użytkownicy
  • 271 postów

Napisano 09 grudzień 2022 - 14:07

Szukając ciekawych propozycji w zakresie dobrej jakości bielizny to koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę sklepu internetowego Valetta w którym można liczyć na świetną jakość, stylowe propozycje również w wydaniu koronkowym i jednocześnie bardzo dobrych cenach. Myślę, że się nie zawiedziecie :)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych