Witam, czy jest możliwość konwersji prezentacji 360 (html) do formatu video, aby można ją było zamieścić na youtube i facebooku? Prezentacja wygląda jak w tym przykładzie. Mam pliki składowe każdej prezentacji (1300+ zdjęć, pliki html i inne), hostingowane są na orbitvu sun. Czy można je wykorzystać w ten sposób? Widziałem już na youtube takie filmy, prezentujące produkt dookoła, lecz nie mam pomysłu jak to zrobić.
Czy jest możliwa konwersja prezentacji produktu 360 stopni do video?
Rozpoczęty przez Pers, 23 mar 2017 09:34
Konwersja video html
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 23 marzec 2017 - 09:34
Napisano 09 wrzesień 2021 - 18:08
Niestety ja się do końca na tym temacie nie znam więc również ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć. Jeśli natomiast ktoś interesuje się produkcją video to właśnie na stronie https://www.clarklux...kcje-video.html bardzo ciekawie wytłumaczono to dlaczego warto jest w ogóle inwestować w tą tematykę.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Konwersja, video, html
Ogłoszenia →
Giełda →
Senior Java Developer [Warszawa] [do 14.000 netto/B2B]Napisany przez renata_b, 01 wrz 2017 javajavaEEjEE, senior, linux i 5 więcej |
|
|||
Różne →
Gry →
Moja strona z grami: kubaflo.plNapisany przez PanXYZ, 28 sie 2017 Gry, Html, Css, Unity, C# i 3 więcej |
|
|||
Ogłoszenia →
Giełda →
AngularJS Developer @ Turbine Analytics S.A.; 5.0k-9.0k PLN / MonthNapisany przez nofluffjobs , 24 mar 2017 HTML, CSS3, jQuery |
|
|
||
Ogłoszenia →
Giełda →
Back-End Developer Developer @ Ineva Services Limited S.K.A.; 8.0k-12.0k PLN / MonthNapisany przez nofluffjobs , 23 mar 2017 HTML, JavaScript, PHP |
|
|
||
Ogłoszenia →
Giełda →
Ruby Intern @ Infinite Loop; 3.0k-5.0k PLN / MonthNapisany przez nofluffjobs , 22 mar 2017 Ruby, SQL, HTML |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych