Jump to content

Photo

Acer Aspire F5-573G

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 MrLuki45

MrLuki45
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 21 February 2017 - 21:04

Cześć wszystkim

Otóż sprawa wygląda następująco. Szukałem sprzętu na którym mógł bym zagrać w kilka nowszych gier. Oczywiście najlepszą opcją był by tu PC, ale mam w planach udać się na studia, a tam bardziej przydatny okaże się laptop. Zdecydowałem się na laptopa firmy Acer. Poniżej podaje parametry i link do sklepu. Generalnie to chciałbym poznać waszą opinię o tym sprzęcie. Czy jest godny uwagi, czy lepiej zainwestować w coś nieco droższego. Możecie również podać własne propozycje, jednak mówimy tu o laptopie do 2800 zł. Jeżeli chodzi o to w co chciałbym grać na tym sprzęcie to myślałem jedynie o Wiedżminie 3 

Specyfikacja:

Procesor: Intel Core i5-7200U Dual Core 2,5 GHz

Ram: 8 GB DDR4

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 940MX 2GB GDDR5

Dysk twardy: 1 TB HDD

Link do laptopa w sklepie

https://mediamarkt.p...73g-58t1-czarny

• 0

#2 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 posts
  • LokalizacjaPasieka

Posted 22 February 2017 - 09:27

Jeśli do 2800 zł to raczej nie będzie lepszej opcji niż ten Acer.

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#3 sebab

sebab
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 01 March 2017 - 11:23

MYslałeś może o uzywanym laptopie gamingowym na który 2800 złotych wystarczy? Z pewnością uda sie Tobie znaleźć coś na Allegro.

• 0

#4 Torad_eu

Torad_eu
  • Użytkownicy
  • 105 posts

Posted 26 April 2017 - 10:11

Moim zdaniem powyższy model Acera w zupełności wystarczy, w tym budżecie ciężko dostać lepszą konfigurację i pograsz na nim w nowsze tytuły gier. Kupno używanego laptopa moim zdaniem mija się z celem bo nie będziesz miał na niego gwarancji i nie wiesz czy już na starcie nie bezie wymagał inwestycji. 

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users