Iiyama Wasze doświadczenia z firmą i jej monitorami.
Posted 16 February 2017 - 13:41
Posted 19 February 2017 - 18:37
kilka monitorów, wiek +- od 6 mcy do roku - brak powodów do kontaktowania się ze sprzedawcą, serwisem.
Posted 28 February 2023 - 22:40
Zależy jaki konkretny monitor i do czego. Ja ostatnio szukałem monitora do biura, coś pokroju 75" to wśród popularnych producentów nic nie znalazłem. Finalnie kupiłem monitor na https://loboslink.pl...y-interaktywne/ i jestem zadowolony. Może nie jest to tanie rozwiązanie, ale moim zdaniem warto. Porządny monitor to w końcu rzecz na kilka lat.
Posted 20 March 2023 - 13:22
Do zastosowań domowych w rozdziałce fullHD monitory iiyama powinny być wystarczające. Miałam ich dwa monitory i nigdy nie było żadnych problemów. Nie wiem jak z 4K bo nigdy nie używałam takich ekranów.
Also tagged with one or more of these keywords: Iiyama, monitor
Sprzęt (Hardware) →
Karty graficzne i monitory →
Jaki TV zamiast monitora do PCStarted by erpees21, 02 Aug 2016 monitor, tv, telewizor and 2 more... |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Pozostałe urządzenia →
Ciemny ekran po 1 sekundzie od włączenia monitoraStarted by Narek, 17 Jun 2016 ekran, monitor, ciemny |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Monitor do gier i grafiki z IPS za około 2000 złStarted by milecki, 08 Mar 2016 monitor, gry, 1500 zł, ips |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Męczące się oczy w dynamicznych scenach podczas graniaStarted by Marucins, 02 Jan 2016 monitor, zmęczone oczy |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
monitor 21:9Started by Jarkozpl, 24 Nov 2015 monitor, 21:9, opinia, pomoc and 2 more... |
|
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users