Jump to content

Photo

problem z kopiowaniem „trwa obliczanie pozostałego

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 gufioza

gufioza
  • Użytkownicy
  • 4 posts

Posted 21 November 2009 - 22:47

Witam mam problem polegajacy na tym ze podczas kopiowania duzych plikow z dysku na pendrive wyskakuje okienko „trwa obliczanie pozostałego czasu „i nic się nie dzieje. Nie kopiuje. Przy probie przerwania procesu komputer się zawiesza i trzeba robic twardy reset. System operacyjny Windows Vista business. Laptop asus k51ac. Pendrive : kingstone data traveler dt 100 / 8gb. Wszelkie proby instalowania sterownikow do usb I aktualizacji nie przynosza skutku. Dodam ze na początku czyli po kupnie laptopa 2 miesiace temu wszystko działało bez problemu. Inne pendrivy na laptopie choddza. Sprawdzałem tego kingstona na innym kompie i dziala. Nie wiem co jest nie tak. Proszę o pomoc.
  • 0

#2 Dawkopolo

Dawkopolo
  • Użytkownicy
  • 453 posts

Posted 22 November 2009 - 10:38

zainstaluj poprawki i aktualizacje do visty
  • 0
Dołączona grafika

#3 Duath

Duath
  • Redaktorzy
  • 2117 posts
  • Lokalizacja404

Posted 22 November 2009 - 11:34

jak duże pliki kopiujesz na pendrive i jaki masz system plików na nim?
  • 0

Intel i5-3570K @ 4.2GHz | ASRock Z77 Extreme4 | Corsair Vengeance LP 16GB | Radeon HD7870 | Samsung 840 Pro 128GB | Samsung F3 1TB | Xonar DG | OCZ ModXStream Pro 500W

Duath

#4 gufioza

gufioza
  • Użytkownicy
  • 4 posts

Posted 22 November 2009 - 13:01

na pendrivie i na dysku mam NTFS. male pliki do kilka mega da sie kopiowac natomiast filmy 700 mb nie da rady. nie moge tych filmow skopiowac z dysku na pendrive, w odwrotnym kierunku sie da.
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users