Witma, na począrku przy win 10 używałem internetu przez kabel, pod koniec roku kupiłem karte sieciowa tp link, ale miałem małe problemy ponieważ internet zanikał, a dokładniej nie łączył sie komputer z routerem, dzisiaj kupiłem jeszcze karte sieciowa od fritz! ale problem nadal ten sam, karta sie laczy przez jakis czas z internetem i zaraz wyskakuje błąd. Nie znam się za bardzo na komputerach i dodam ze mam wszystkie sterowniki aktualne i porty usb sprawne.
1 odpowiedź w tym temacie
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: karta sieciowa, wifi, internet
Internet i Sieci komputerowe →
Bezpieczeństwo →
Jak usunąć zabezpieczenia Norton ConnectSafe?Napisany przez Rafalonzo, 27 lis 2017 Internet, Blokada, Norton |
|
|||
Internet →
Internet przez kabelNapisany przez Kowis, 29 kwi 2017 Internet, wi fi, problem |
|
|
||
Systemy Operacyjne →
Windows 7 i Server 2008 →
Problem z przekierowaniem portówNapisany przez riconolife, 02 sty 2017 serwer, router, internet i 1 więcej |
|
|||
|
Sieci komputerowe →
Trójnik rozdzielenie kablaNapisany przez riczi23, 29 lis 2016 internet, połączenie, router i 1 więcej |
|
||
Sieci komputerowe →
1 switch 1 komputer 2 kable pod 2karty sieciowe w 1kompieNapisany przez Jarkozpl, 04 paź 2016 internet, karta, sieciowa, dwie i 2 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych