Witam,
Otóż dzisiaj miałem nieprzyjemny incydent, otóż wylałem nieduża ilość wody na obudowę mojego komputera. Komputer sie sam zresetował a ja jak najszybciej mogłem odłączyłem go od prądu by uniknąć zniszczeń. Rozkręcilem moja maszynę, po wysuszeniu (za duże słowo, wody była znikoma ilość) złożyłem wszystko spowrotem, Hdmi od monitora podpiąłem do karty i... nic. Podłączyłem do płyty i dzięki zintegrowanej karcie komputer odpalil bez żadnych problemów. Pierwsze co zrobiłem to wszedłem w manadzera urządzeń i sie bardzo zdziwiłem jak nie zobaczyłem tam mojej karty. Wiatraki ta karcie normalnie sie kręcą, próbowałem podłączać kartę do innego portu PCI i dalej nic. Nie wiem czemu ale postanowiłem również zresetować bios wyjmując baterie i nic. W biosie tez nie ma nic o mojej karcie. Na karcie ani płycie nie ma śladów spalenia, żadnego zapachu itd. Wie ktoś może czy jest jakaś szansa żeby ruszyło?
Ps
Niestety nie mam gdzie sprawdzić czy karta działa innym sprzęcie. Aha... wszystko podłączone jak należy (tak mi sie wydaje)
Jakieś pomysły?
GTX 980 nie działa - komputer nie "widzi"
Rozpoczęty przez Lieven, 27 sty 2017 00:46
GTX 980 problem nie dziala Gtx 980 Problem Pomocy Komputet Nie widzi Nie czyta
Brak odpowiedzi do tego tematu
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GTX 980 problem nie dziala, Gtx, 980, Problem, Pomocy, Komputet, Nie widzi, Nie czyta
Różne →
Gry →
stronghold crusader 2 - problemNapisany przez whVist, 03 sty 2019 stronghold crusader 2, gry steam i 4 więcej |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Komputery przenośne →
Problem z Dell Latitude e6420Napisany przez Dawid02, 09 wrz 2017 problem, laptop, dell, latitude i 3 więcej |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Bezpieczeństwo →
Norton ConnectSafe - jak to usunąć ?Napisany przez xxxkowal, 09 sie 2017 norton, connectsafe, problem |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Procesory, płyty główne i RAMy →
Problem z ramemNapisany przez RavenPL230, 05 sie 2017 ram, problem, pomoc |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Internet →
Internet przez kabelNapisany przez Kowis, 29 kwi 2017 Internet, wi fi, problem |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych