Maluj臋 sypialni臋,ale nie wiem do ko艅ca jaki kolor mam wybra膰,oczywi艣cie ka偶dy ma sw贸j gust i w zasadzie jest to g艂upie pytanie,ale jednak chcia艂abym wiedzie膰,jaki jest dzisiaj najmodniejszy kolor?Poprzednio mia艂am b艂臋kitn膮 w ma艂e bia艂e chmurki,poniewa偶 mam b艂臋kitne 偶aluzje a meble koloru olchy,jab艂oni.Prosz臋 o rad臋...
Maluj臋 sypialni臋
Napisano 12 stycze艅 2017 - 09:23
Napisano 06 luty 2017 - 11:49
No nie wiem. My mamy ca艂e mieszkanie w kremowych kolorach. Tylko w sypialni mamy zupe艂nie inny kolorek. Mianowicie jasny zielony. Nie wybiera艂em sam rzecz jasna kolor贸w. 呕ona zajmuje si臋 takimi rzeczami. O wiele lepiej sie na tym zna, tak wiec niech sama wybiera.
Polecam tylko zdecydowa膰 sie na porz膮dn膮 firm臋. Dobra jako艣ciowo farba pokryje 艣cian臋 ju偶 jedn膮 warstw膮. Je艣li jeste艣 z Warszawy to polecam kontakt z t膮 firm膮:
Jest to najwiekszy sklep z farbami. Podpowiedz膮 Ci co wybrac.
Napisano 07 luty 2017 - 11:43
proponuj臋 farb臋 "lot trzmiela":D ja w tym roku maluj膮 na jasny szary:)
Napisano 11 kwiecie艅 2017 - 10:51
No wiesz....Cie偶ko jest Ci tutaj doradzi膰 poniewa偶 tak jak inni pisz膮 ka偶dy ma inny gust i ka偶demuj podoba si臋 co innego Wybierz styl jaki si臋 Tobie najbardizej podoba bo wa偶ne aby艣 sie sama dobrze w swojej sypialni czu艂a.
Jaki艣 czas temu robili艣my remont sypialni w domu. I zdecydowali艣my si臋 na po艂o偶enie za w臋zg艂owiem 艂贸zka fototapety. Dobrze to wygl膮da og贸lnie .Taka fototapeta jest do艣膰 nowoczesn膮 opcj膮 . Zamawiali艣my w Lotari:
Poradziil艣my sobie z wyklejeniem razem z 偶on膮 ( okaza艂o si臋 to nie takie trudne jak s膮dzili艣my).Zdecydowali艣my si臋 na pla偶臋:
Napisano 19 kwiecie艅 2017 - 14:11
No wiesz....Cie偶ko jest Ci tutaj doradzi膰 poniewa偶 tak jak inni pisz膮 ka偶dy ma inny gust i ka偶demuj podoba si臋 co innego Wybierz styl jaki si臋 Tobie najbardizej podoba bo wa偶ne aby艣 sie sama dobrze w swojej sypialni czu艂a.
Jaki艣 czas temu robili艣my remont sypialni w domu. I zdecydowali艣my si臋 na po艂o偶enie za w臋zg艂owiem 艂贸zka fototapety. Dobrze to wygl膮da og贸lnie .Taka fototapeta jest do艣膰 nowoczesn膮 opcj膮 . Zamawiali艣my w Lotari:
Poradziil艣my sobie z wyklejeniem razem z 偶on膮 ( okaza艂o si臋 to nie takie trudne jak s膮dzili艣my).Zdecydowali艣my si臋 na pla偶臋:
zale偶y od tego jaki ci si臋 podoba , ty b臋dziesz tam przebywa膰 nie my;) mi si臋 podoba niebieski
Nie czas 偶a艂owa膰 r贸偶, gdy p艂on膮 lasy.
Napisano 19 kwiecie艅 2017 - 22:15
a jaki kolor ty wolisz o od ciebie wszystko zale偶y:) ja na szaro bym proponowa艂
- Nie mo偶na zrobi膰 konia wy艣cigowego ze 艣wini.
- Nie - odpar艂 Samuel - Ale mo偶na z niej zrobi膰 bardzo szyb膮 艣wini臋.
Napisano 27 listopad 2018 - 13:30
Ja to bym nie sz艂a w kierunku tego, jaki kolor jest modny. Tym sposobem ka偶dy z nas musia艂by co rok malowa膰 艣ciany. Lepiej pomaluj na taki kolor jaki ci si臋 podoba, a najwy偶ej obrazy dopasuj do obecnej mody. Fajne obrazy mo偶esz kupi膰 na tej https://obrazynascia.../obrazy/drzewa/ stronie.
Napisano 18 grudzie艅 2018 - 08:36
U mnie te偶 remont sypialni i szukam akurat jakie艣 fajnego krzes艂a do mojej toaletki. Chyba zdecyduj臋 si臋 na propozycj臋 ze strony https://www.dkwadrat...orzywa-263.html bo spodoba艂a mi si臋 najbardziej. Nie ukrywam, 偶e by艂abym to idealna opcja jeszcze przed 艣wi臋tami. Ciekawe czy towar do mnie dojdzie.
Napisano 30 maj 2022 - 16:40
W sumie ju偶 nawet kto艣 powy偶ej napisa艂, 偶e w takich pomieszczeniach niezwykle wa偶nym dodatkiem s膮 偶aluzje pionowe. W艂a艣nie dlatego ja chcia艂bym ka偶demu poleci膰 bardzo ciekawy wpis https://familyrollo....-tylko-do-biura gdy偶 to przede wszystkim w nim 艣wietnie na ten temat napisano. Moim zdaniem zapoznanie si臋 z takimi informacjami jest bardzo wa偶ne.
Napisano 01 czerwiec 2022 - 09:30
Malowanie to najprostsze zadanie podczas remontu
Napisano 04 wrzesie艅 2022 - 07:58
Jak zabierasz si臋 za malowanie to postaw na dobre farby lateksowe do wn臋trz i najlepiej jak b臋d膮 marki Dulux. Maj膮 du偶膮 palet臋 kolor贸w i 艣wietne rozwi膮zania o kt贸rych mo偶esz poczyta膰 na ich witrynie firmowej. Na pewno nie zawiod膮 twoich oczekiwa艅.
Napisano 04 wrzesie艅 2022 - 14:58
Wydaje mi si臋 偶e najlepszym sposobem b臋dzie wymalowanie na taki kolor, jaki b臋dzie pasowa艂 do dekoracji. Przyk艂adem mog膮 by膰 drobne meble https://www.sklep.da...43,Drobne-meble, bo je艣li si臋 na to nie zdecydujemy to b臋dziemy musieli wymienia膰 wszelkie dekoracje.
Napisano 25 pa藕dziernik 2023 - 18:31
dokup jeszcze odmieni膮 drabin臋 lub st贸艂 warsztatowy aby by艂o na czym stan膮膰, gdy b臋dziesz malowa膰 sufit.
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 2
0 u偶ytkownik贸w, 2 go艣ci, 0 anonimowych