Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
depilacja laserowa- opinie
Posted 17 November 2016 - 11:01
Posted 03 December 2016 - 10:59
Rzeczywiście depilacja laserowa jest fajnym rozwiązaniem jeśli chcesz się pozbyć włosków z konkretnej okolicy na ciele. Faceci na przykład często depilują sobie plecy, bo się wstydzą, że rosną im na nich włosy.Koniecznych jest kilka zabiegów, bo po pierwszym nie usunie się wszystkich. Zabieg depilacji jest na tyle skuteczny, że można całkowicie pozbyć się owłosienia. Wiem, że wykonują taki zabieg w gabinecie Olivka, jeżeli byłbyś chętny
Posted 02 July 2021 - 16:27
Z całą pewnością część kobiet jednak korzysta z takiego rodzaju depilacji, ale z tego co mi wiadomo to są również sprawdzone kremy do depilacji. Jak widziałem w rankingu https://aola.pl/najl...pilacji-bikini/ to jak najbardziej jest w czym wybierać.
Posted 11 November 2021 - 19:06
ja korzystałam z zabiegu depilacji laserowej u dr Żukowskiej z Łodzi jestem bardzo zadowolona żąłuję tylko że wcześniej tego nie zrobiłam
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users