Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nie działa po kliknięciu prawy dolny róg

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 grzesiekk

grzesiekk
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 03 październik 2016 - 21:49

Witam bardzo serdecznie. Nie wiem czy zwracam się w odpowiednim dziale z moim problemem. Wygląda on następująco : w prawym dolnym rogu (może nie tak, że rogu - jest to znacznie większa przestrzeń) nie działa mi klikanie tam. Czy to na przeglądarce, czy to na wyłączonej przeglądarce : pojawia się taka tabelka (gdy klikam prawym) z 3 opcjami z których dwie są na biało, a jedna na czarno, ale gdy ją klikne to nic się nie robi, a mianowicie ,, Reload". Poniżej zamieszczam screena jak to wygląda. Będę bardzo wdzięczny za pomoc, ponieważ to coś bardzo utrudnia mi funkcjonowanie na komputerze gdy chce cos kliknac ,,tam" a nie działa. Serdecznie pozdrawiam. 

Oto screen :  https://zapodaj.net/...1735cb.png.html

P.S - teraz jak zaczarowane na przeglądarce ten dolny róg działa (gdzie zawsze nie działa!), a z kolei na pulpicie już dalej nie działa i pojawia się ten pasek... Ale zazwyczaj tu i tu nie działa.

• 0

#2 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 04 październik 2016 - 08:35

Masz uruchomione coś, co próbuje chyba wyświetlić jakiś popup, ale kończy się tylko na zabraniu miejsca na pulpicie.

Pokaż co uruchamia się wraz ze startem systemu.

P.S.

Nie wiem co to za antywirus, ale chyba powinieneś przejąć się tymi komunikatami o zagrożeniach.

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#3 grzesiekk

grzesiekk
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 06 październik 2016 - 18:18

Tzn jak wlacze co jest na pulpicie?

• 0

#4 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 07 październik 2016 - 08:43

Nie. Msconfig.exe zakładka uruchamianie.

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych