Witam.
Mam następujący problem:
od dłuższego już czasu mam problem z połączeniem internetowym, a mianowicie mój komputer pokazuje, że mam dostęp do internetu gdy tak na prawdę go nie mam. Nie jest to ciągłe i stałe, ale jest tak bardzo często przez co nie mogę oglądać programów w internecie bo przerywa mi łącze.
Moja karta to Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter a komputer Samsung NP300E5C
Czy wie ktoś co z tym zrobić?
Karta Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter mówi że jest połączenie a go nie ma
Rozpoczęty przez gorbisyn, 15 wrz 2016 20:18
Atheros sieć internet windows7 problem
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 15 wrzesień 2016 - 20:18
Napisano 16 wrzesień 2016 - 09:03
Użyj programu Complete Internet Repair, zobacz czy on coś poprawi.
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Atheros, sieć, internet, windows7, problem
Różne →
Hyde Park →
Operator sieci komórkowejNapisany przez isabela, 28 lip 2022 telefon, sieć |
|
|||
Różne →
Gry →
stronghold crusader 2 - problemNapisany przez whVist, 03 sty 2019 stronghold crusader 2, gry steam i 4 więcej |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Bezpieczeństwo →
Jak usunąć zabezpieczenia Norton ConnectSafe?Napisany przez Rafalonzo, 27 lis 2017 Internet, Blokada, Norton |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Komputery przenośne →
Problem z Dell Latitude e6420Napisany przez Dawid02, 09 wrz 2017 problem, laptop, dell, latitude i 3 więcej |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Bezpieczeństwo →
Norton ConnectSafe - jak to usunąć ?Napisany przez xxxkowal, 09 sie 2017 norton, connectsafe, problem |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych