Chodzi przede wszystkim o naukę jazdy w trudnych warunkach. Gdzie organizują takie szkolenia? Czego można się na nich spodziewać? Pytam, jako osoba potencjalnie zainteresowana...
Doskonalenie technik jazdy autem
Posted 29 August 2016 - 14:12
Posted 30 August 2016 - 13:40
Zdecydowanie mogę polecić. Mało tego, uważam, że każdy młody kierowca powinien przejść taki kurs w jakimś zakresie. Przecież wielu nie zdaje sobie sprawy czym jest jazda samochodem, jak wykonywać poprawnie manewry itd itd.
Może wynika to z tego, że nie ma odpowiednich torów? W Kielcach masz dobrą szkołę -> SJS. Organizuje szkolenia I i II etapu. Tutaj http://szkolajazdysu...ci-indywidualni masz maj coś dokładny opis.
no i git
Posted 05 September 2016 - 08:02
O coś takiego mi właśnie chodziło!
Posted 12 October 2017 - 17:04
Na taki temat poszukałby informacji gdzieś w Internecie. Wydaje mi się, że tam się da znaleźć naprawdę wszystko
Posted 09 April 2018 - 14:25
Niektórzy muszą przechodzić dodatkowy kurs reedukacyjny niekoniecznie z własnej woli. W myśl nowych przepisów, jeśli przekroczy się dozwoloną liczbę punktów karnych, trzeba rozpocząć całą przygodę od nowa. Nie jest to przyjemne dla nikogo, szczególnie gdy ktoś realizuje zlecenia na busa i w ten sposób zarabia. Warto uważać na drodze.
Posted 23 November 2020 - 10:00
Jak to mówią: "praktyka czyni mistrza" Także warto jeździć samochodem ile się da żeby zyskać umiejętności i pewność na drodze.
Posted 21 May 2022 - 19:38
Jest to bardzo ważne, szczególnie gdy pracujecie jako kierowca. Warto takimi rzeczami się zainteresować No ale to już leży pewnie po waszej stronie, nie pracodawcy. Interesujecie się takimi stanowiskami? Oferty pracy dla kierowców dostępne na stronie FachPraca.pl powinny zdecydowanie was zainteresować.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users