Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jaki program do testów na prawo jazdy na kategorię B?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 karpik

karpik
  • Użytkownicy
  • 228 postów

Napisano 14 sierpień 2016 - 09:45

Jaki polecacie program do testów na prawo jazdy na kategorię B? Wprawdzie nie zapisałem się jeszcze na kurs, ale chciałbym go zrobić możliwie w krótkim czasie, dlatego już potrzebuję rozpocząć naukę na testy na kategorię B.

• 0

#2 monki

monki
  • Użytkownicy
  • 164 postów

Napisano 17 sierpień 2016 - 10:35

Wprawdzie sam zdawałem prawko jakieś 10 lat temu, ale wtedy uczyliśmy się krzyżówek głównie z książki. Niedawno znajomy robił kurs na prawo jazdy, to testy na prawo jazdy rozwiązywał głównie na komputerze lub na smartfonie podczas dojazdów do pracy. Robił to za pośrednictwem: http://www.ltesty.pl/

Z tego co się chwalił, to przez miesiąc czasu poświęcał około 30 min na naukę. Przerobił wszystkie pona 1500 pytań 2 czy 3 razy w ciągu miesiąca. Zdał i uzyskał 74 na 73 pkt. Można? Można. Tam na tej stronie masz też wyjaśnienie, jaką aplikację należy ściągnąć na komórkę oraz jak ją skonfigurować, aby wszystko hulało. tak jak powinno.

• 0

no i git

#3 Aga123

Aga123
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 23 sierpień 2016 - 11:14

Ja uczyłam się do egzaminu teoretycznego właśnie co tutaj ktoś wyżej wspomniał z www.ltesty.pl i zdałam za 1 razem :) Byłam bardzo zadowolona z tej strony, wszystkie pytania się powtórzyły na państwowym.

• 0

#4 niko88

niko88
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 27 lipiec 2017 - 08:45

Ja akurat przygotowywałam się do egzaminu teoretycznego z serwisem https://www.prawo-jazdy-360.pl/ i powiem szczerze, że jestem zachwycona! Wszystkie pytania identyczne jak na egzaminie w WORD, a ponad to kupując jeden pakiet otrzymuje się dostęp do pełnej bazy pytań egzaminacyjnych, kursu, testów, podręcznika kursanta i statystyk. Ja zdałam 74/74 WORD Płock.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych