Cześć wam. Poszukuję metod na spędzanie wolnego czasu w miłej atmosferze. Czy znacie coś wartego uwagi? Ja się zastanawiam czy np. to byłoby godne uwagi http://www.compsoftware.pl/ Co o tym myślicie?
Jak spędzacie wolny czas?
Napisano 11 sierpień 2016 - 14:18
U gęsi nie kupuje się owsa.
Napisano 11 sierpień 2016 - 17:41
Ja swój wolny czas spedzam z przyjaciółmi. Mam tyle pracy i jak mam wolny czas to się z nimi spotykam, żeby nie zwariować.
U gęsi nie kupuje się owsa.
Napisano 01 wrzesień 2016 - 17:05
Ja czytam książki, słucham muzyki, chodzę na spacery, piszę na blogu, podróżuje
Napisano 01 wrzesień 2016 - 18:12
Wolny czas najlepiej spedzac jak najdalej od komputera,internetu,tabletu itp. Po prostu żyć, a nie tkwić w sieci
Napisano 08 wrzesień 2016 - 09:47
Osobiście wolę spędzać czas na torze wyścigowym http://motoprezent.pl/ tutaj można znaleźc kilka bardzo ciekawych aut a nawet bym powiedział maszyn do zabawy Ferarri Lambo, marzenia z dzieciństwa
Napisano 08 wrzesień 2016 - 10:32
Bardzo lubię dobry film
Napisano 20 wrzesień 2016 - 17:28
Ja każdą wolną chwilę staram się wykorzystać na rower. Zwłaszcza na wiosnę i w lecie. Zaraziłem rowerami moją rodzinę, a także kilku przyjaciół i wspólnie jeździmy na wycieczki rowerowe. I nawet nie chodzi tu o fakt, że możemy zrzucić zbędne kilogramy itp. Jazda na rowezr znakomicie relaksuje, odpręża, co jest bardzo istotne zwłaszcza dla tych, którzy pracują wiele godzin za biurkiem.
Mamy dwa życia - to drugie zaczyna się, gdy dociera do nas, że tak naprawdę mamy tylko jedno.
Napisano 21 wrzesień 2016 - 14:19
Głównie słucham muzy
Każdego ranka dostajemy szansę na nowe życie i tylko od nas zależy czy zaświeci słońce.Pomimo chmur walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach , a słońce świeci ponad nimi
Napisano 24 wrzesień 2016 - 18:15
Ja głównie czytam książki. Interesuję się różnymi dziedzinami, więc nie mam z tym żadnych problemów
Ilekroć człowiek chce o czymś nie myśleć, wyobraźnia się buntuje i zaczyna działać, ze zdwojoną mocą podsuwając najbardziej niepożądanie scenariusze
Napisano 28 wrzesień 2016 - 20:14
Nie mam za bardzo wolnego czasu, ale jak już coś wygospodaruje, to staram się wypoczywać aktywnie. A więc najczęściej jest to spacer, jada na rowerze, a gdy pogoda za oknem nie za ciekawa, wtedy jadę na basen. Polecam wszystkim ten rodzaj spędzania wolnego czasu bo naprawdę można się wtedy zrelaksować.
Mierz siły na zamiary, nie zamiary podług sił
Napisano 20 październik 2016 - 11:54
My uwielbiamy podróżować. Ostatnio nie było na to zbyt dużo czasu, ale chcemy to nadrobić Nie mam jednak czasu, aby biegać po stacjonarnych kantorach, także może polecicie jakiś internetowy? Słyszałam wiele dobrego o: https://ekantor.pl/ - interesująca oferta, która jest korzystna. Z tego co mówią znajomi, to założenie konta nic nie kosztuje, a kantor w 100% bezpieczny. Czekam na inne opinie
Napisano 20 październik 2016 - 13:25
Oferta wydaje się być ciekawa Też wolę kantory internetowe
Napisano 15 listopad 2016 - 09:15
W wolnym czasie lubię sprzątać i to zawsze mnie relaksuje i odpręża:) a dodatkowo mam czyste i dokładnie posprzątane mieszkanie. Codziennie również 30 min na orbitreku dla poprawy samopoczucia i kondycji. Często czytam również książki.
Napisano 17 listopad 2016 - 11:02
Kiedy wyjdzie w kinie nowa produkcja filmowa czy to kino familijne lub komedia, zawsze chętnie się wybieram. Też lubię czytać książki, pobudzają wyobraźnię.
Napisano 17 listopad 2016 - 16:14
fifa 17 i nocka zarwana
Napisano 20 listopad 2016 - 09:43
Jak wolny czas, to tylko ze znajomymi! My chcemy wybrać się za jakiś czas na paintball: http://extremepaintball.pl/dorosli/. Oferta jest rozbudowana i znajdzie tam swoje miejsce zarówno osoba dorosła, jak i dziecko Adrenalina gwarantowana i można poczuć się jak prawdziwy komandos! Po zabawie można zorganizować imprezkę na miejscu
Napisano 21 listopad 2016 - 10:34
Njalepsze są gry planszowe! Jest ich na rynku teraz bardzo dużo, od koloru do wyboru: strategiczne, logiczne, imprezowe, przygodowe... ja z moimi przyjaciółmi najbardziej lubimy gry z klimatem mitologii albo historyczne, więc np. bardzo fajna jest gra First to Fight z Tailor Games. Jednak tak jak mówiłam, wybór jest ogromy, więc każdy znajdzie coś dla siebie, a to bardzo przyjemny sposób na spotykanie się z bliskimi i przyjaciółmi. My często chodzimy do game pubów, więc można się przy okazji piwka napić
Napisano 22 grudzień 2016 - 12:48
Ja ostatnio w wolnym czasie próbowałam sama naprawić swój komputer, ale niestety chyba jestem za cienka w te klocki. Musiałam go w końcu oddać do serwisu komputerowego Redicreo w Krakowie. Teraz już wiem, żeby samej nie naprawiać komputera, tylko od razu oddać do serwisu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych