Jump to content

Photo

Komputer zawiesza się / występują zacięcia.

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 borsuk

borsuk
  • Użytkownicy
  • 2 posts

Posted 11 August 2016 - 13:46

Cześć od wczoraj mam problem z komputerem, zacina się co jakiś czas, jest mniej wydajny. Robiłem tutaj raport everestem. Podczas gdy włożona jest płyta z windowsem do napędu, w video biosie występują dziwne znaczki na czarnym tle tj. wykrzykniki, znaki zapytania, kropki itp.

W załączniku jest cały raport Everesta, ktoś może wie, w czym tkwi problem ? Pozdrawiam ; d

Attached Files

• 0

#2 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 posts
  • LokalizacjaPasieka

Posted 11 August 2016 - 16:28

Stało się to tak samo z siebie?

Nie było przypadkiem jakichś zmian w systemie?

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#3 borsuk

borsuk
  • Użytkownicy
  • 2 posts

Posted 11 August 2016 - 18:50

Niee, grałem w LoL'a tj. Gra, ścieło system na pół minuty, potem pojawił się czarny ekran & musiałem zresetować komputer. Po zresetowaniu zamiast pulpitu jest czarny ekran bez kursora myszki ( kombinacja ctrl alt del jak i alt & f4 nie działają ). Czasami podczas uruchomienia występują artefakty. Na samym początku gdy jest informacja o płycie głównej przy włączaniu komputera są po 4 paski obok siebie razem około 16 pasków ciemnego koloru. To jest na 100 % karta graficzna uszkodzona xD / ?

• 0

#4 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 posts
  • LokalizacjaPasieka

Posted 12 August 2016 - 10:19

Bardzo możliwe. Sprawdź czy z inną kartą będą takie same problemy.

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#5 aesde

aesde
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 14 September 2016 - 14:34

Dokłądnie tak jak piszesz. Sprawdź inną kartę i daj znać

• 0

Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users