Skocz do zawartości

Zdjęcie

Biurko pod laptop

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Hubswe

Hubswe
  • Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 21 lipiec 2016 - 11:31

Hej! Co sądzicie o takim biurku do laptopa http://www.decomania...inko-Slim/75865 ? Szukam czegoś prostego, a jednocześnie trwałego, żeby wytrzymało mi kilka lat. Ma ktoś jakiś mebel firmy Minko? Jak je oceniacie?

• 0

www.ja.pl

#2 Pro4it_pl

Pro4it_pl
  • Użytkownicy
  • 40 postów

Napisano 29 lipiec 2016 - 14:29

Biurko wydaj się stabilne oraz solidne,ale bardziej skup się na wygodnym krześle bo to ma największe znacznie podczas codziennej pracy,przesiadywaniem przed komputerem i ekranem monitora. W ogóle to jaki budżet posiadasz na ten cel?

• 0

#3 gutek90

gutek90
  • Użytkownicy
  • 4 postów
  • LokalizacjaGdynia

Napisano 31 lipiec 2016 - 16:36

Też popieram zdanie że lepiej dobry fotel niż biurko. Teraz foteli jest ogromny wybór wszędzie, można wypróbowac w sklepach:) nie to co kiedys że się siedziało jak na taborecie ;)

• 0

#4 gabrielkow

gabrielkow
  • Użytkownicy
  • 4 postów
  • LokalizacjaWrocław

Napisano 01 sierpień 2016 - 11:48

biurko naprawdę fajne, takie nowoczesne i nieźle podda się aranżacji pokoju:) Jeszcze tylko jakiś wygodny fotel do tego oczywiście taki który będzie pasował i przyjemnie będzie się pracowało:)

• 0

#5 klaudia010

klaudia010
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 02 sierpień 2016 - 10:39

całkiem ciekawe ale jak dla mnie za proste, jedna szuflada by się przydała, nie wybieraj fotela do pracy z masażem

• 0

#6 mario15

mario15
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 06 październik 2016 - 13:26

Ja tam używam do laptopa zwykłego stolika i to mi wystarcza, ale jednak warto mieć coś drewnianego, żeby tam położyć laptop, bo inaczej jak damy go na pościel i będziemy używać, to się przegrzeje. Mój kolega tak robił i niestety popsuło mu się i musiał się udać do serwisu.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych