Hej! Co sądzicie o takim biurku do laptopa http://www.decomania...inko-Slim/75865 ? Szukam czegoś prostego, a jednocześnie trwałego, żeby wytrzymało mi kilka lat. Ma ktoś jakiś mebel firmy Minko? Jak je oceniacie?
Biurko pod laptop
Posted 21 July 2016 - 11:31
www.ja.pl
Posted 29 July 2016 - 14:29
Biurko wydaj się stabilne oraz solidne,ale bardziej skup się na wygodnym krześle bo to ma największe znacznie podczas codziennej pracy,przesiadywaniem przed komputerem i ekranem monitora. W ogóle to jaki budżet posiadasz na ten cel?
Posted 31 July 2016 - 16:36
Też popieram zdanie że lepiej dobry fotel niż biurko. Teraz foteli jest ogromny wybór wszędzie, można wypróbowac w sklepach:) nie to co kiedys że się siedziało jak na taborecie
Posted 01 August 2016 - 11:48
biurko naprawdę fajne, takie nowoczesne i nieźle podda się aranżacji pokoju:) Jeszcze tylko jakiś wygodny fotel do tego oczywiście taki który będzie pasował i przyjemnie będzie się pracowało:)
Posted 06 October 2016 - 13:26
Ja tam używam do laptopa zwykłego stolika i to mi wystarcza, ale jednak warto mieć coś drewnianego, żeby tam położyć laptop, bo inaczej jak damy go na pościel i będziemy używać, to się przegrzeje. Mój kolega tak robił i niestety popsuło mu się i musiał się udać do serwisu.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users