Jaka niezawodna pralka
Posted 19 czerwiec 2016 - 10:32
Posted 21 czerwiec 2016 - 10:41
Moze napisz troche więcej w temacie. Ile chcesz wydać na pralkę? Oraz jaka pojemność Cie interesuje?
Sam jestem zdania,że nie ma sensu wydawać na pralkę dużych pieniędzy. No chyba,ze interesują Cię jakieś bajery w stylu sterowania za pomoć wifi ( tak naprawdę rzadko się z nich korzysta). Sam jakiś czas temu kupowałem nową pralkę. Wybrałem tą:
http://www.candy.pl/...62/gv34-126d3-s
Jest to Candy z kolekcji slim bo zajmuje w łazience niewiele miejsca co było mi na ręke bo łazienkę mam mikroskopijną tak wieć dzięki temu jest wieksze przejście pomiędzy pralką a umywalką. Pralka ma pojemnosć 6 kg co wystarcza mi,żonie i dziecku. Programów sporo , żona nie narzeka. NIe była równiez droga.
Posted 23 czerwiec 2016 - 14:17
i jaki rozmiar?
czy otwieranie od góry czy od dołu
Posted 16 sierpień 2016 - 11:23
Ja również mogę Ci polecić Candy. Nie ma sensu moim zdaniem wywalać na sprzęt kilku tysiecy złotych. Moja żona na początku uparła sie na taka drogą pralkę ale skutecznie udało mi sie jej to wyperswadować. Po prostu pokazałem jej kilka tematów na forum branżowym, na ktorym ludzie polecają sobie inne pralki. Cale szczęscie,że nie było problemów z przekonaniem jej do tego jaka pralka będzie odpowiednia.
Candy to dobra , ekonomiczna firma. Moja aktualna pralka jest solidna. ma wiele programów oraz zużywa niewiele wody. Pranie jest bardzo ciche, wirowanie jest już głośniejsze ale to przez prędkość obrotów , która jest dość spora ( nie ma co wymagac aby pralka chodziła cicho przy 1200 obrotach na minutę).
Posted 16 sierpień 2016 - 20:02
tara - jeszcze się nikomu nie popsuła.
a poważnie - elektrolux (osobiście nie mam, ale mam stały kontakt z użytkowniczką. zadowoloną użytkowniczką z firmą/importerem też nie jestem związany )
Posted 17 sierpień 2016 - 12:59
Frania;)
Posted 17 sierpień 2016 - 12:59
whirlpool polecam
Posted 01 wrzesień 2016 - 14:05
Ja też zastanawiam sie nad pralką Candy, z tym,że mnie zaintrygowała najbardziej nowa funkcja jaka ma sie pojawić w ich nowych pralkach. Pralki z tego co wiem to dopiero wchodzą do sklepów albo mają lada dzień sie dopiero co pojawić. Jest to funkcja smart czyli sterowanie telefonem:
http://www.candy.pl/...#extra_warranty
Pralki mają mieć technologię NFC czyli będzie mozna połączyć z pralką telefon na androidzie i mieć dostep do wszyskich funkcji pralki.
Ciekaw tylko jestem jak będzie sie to przedstawiało cenowo.
Posted 09 wrzesień 2017 - 14:07
Posted 03 październik 2017 - 19:16
A może lepiej byłoby w tym temacie popytać znajomych? Moim zdaniem jest to naprawdę dość dobre rozwiązanie. A przynajmniej w moim przypadku się sprawdza.
Posted 18 październik 2017 - 12:32
Ja kompletnie się na tym nie znam. Nie mam zbyt obszernej wiedzy, więc niestety nie będę w tym obszarze tematycznym w stanie pomóc...
Posted 21 październik 2021 - 16:27
Ja to dużo dobrego słyszałam o pralkach z firmy Electrolux, więc może w tej firmie czegoś poszukacie? Mnie interesowała pralka 5 kg jak kupowałam jakiś czas temu dla siebie pralkę. Wielkość jest dla mnie optymalna.
Posted 23 październik 2021 - 14:28
Znalezienie odpowiedniego sprzętu do domu to zawsze spore wyzwanie.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users