Prezent dla cioci i wujka
Napisano 08 maj 2016 - 08:20
Napisano 09 maj 2016 - 08:29
Najbarziej sprawdzoną opcją są kwiaty dla cioci i albo czekoladki albo alkohol dla wujka. Jeśli jednak znasz ich dobrze to może zastanów się nad jakimś śmiesznym prezentem? Zerknij sobie tutaj;
http://www.goodies.p...zenty-dla-cioci
Na stronie znajduje się katalog takich śmiesznych propozycji prezentowych. Możesz sobie zerkąć i popatrzeć na to cz coś może się spodobac. Całkiem ciekawą opcją jest taka podwodna dyskoteka:
Napisano 17 maj 2016 - 16:22
Dobre alko to nie jest głupi pomysł. Sam bym się z jakiegoś bourbonika dobrego bardzo ucieszył. Dla faceta taki prezent zawsze będzie trafiony
Napisano 27 czerwiec 2016 - 12:51
Byłam ostatnio na imieninach Cioci dostała ode mnie ceramiczny zestaw do łazienki: pojemnik na mydło w płynie, kubeczek na szczoteczki do zębów oraz podstawkę pod mydło w kostce, wszystko w neutralnym kolorze i ciekawym designie. Do tego dokupiłam jej zestaw z żelem pod prysznic z Dove i gerber w doniczce. Była naprawdę zadowolona i od razu pobiegła do łazienki wszystko ustawiać
Napisano 12 lipiec 2016 - 05:58
Ewentualnie jakieś fajne koszulki z nadrukiem. Na stronie jaką tutaj dałem jest bardzo duży wybór takich koszulek. Wielokrotnie zamawiałem tam koszulki na prezent z róznych okazji. Wszystko jest wykonane naprawdę dobrze, z porządnych materialów tak więc obdarowywane osoby powinny być z prezentu zadowolone.
Można równiez pozostać przy sprawdzonym prezencie czyli:
kwiaty plus czekoladki
Napisano 12 lipiec 2016 - 10:46
A czym się interesują?
Plotka mówi więcej niż usłyszała...
Napisano 20 lipiec 2016 - 12:46
Jak nie wiesz co kupić to kup ksiażki. w matrasie jest bardzo duży asortyment. Ksiązek od groma do wyboru. No i nie wyczyścisz się z portfela bo ceny są okazyjne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych