Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prezent dla cioci i wujka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 karpik

karpik
  • Użytkownicy
  • 228 postów

Napisano 08 maj 2016 - 08:20

Witajcie:) 

W sobotę idę na imieniny do wujka i cioci. Nie wiem co kupić na prezent. Bardzo Was proszę o podanie waszych propozycji. Jeden prezent dla wujka, a drugi dla cioci.

Pozdrawiam:)

• 0

#2 Benet

Benet
  • Użytkownicy
  • 31 postów

Napisano 09 maj 2016 - 08:29

Najbarziej sprawdzoną opcją są kwiaty dla cioci i albo czekoladki albo alkohol dla wujka. Jeśli jednak znasz ich dobrze to może zastanów się nad jakimś śmiesznym prezentem? Zerknij sobie tutaj;

http://www.goodies.p...zenty-dla-cioci

Na stronie znajduje się katalog takich śmiesznych propozycji prezentowych. Możesz sobie zerkąć i popatrzeć na to cz coś może się spodobac. Całkiem ciekawą opcją jest taka podwodna dyskoteka:

podwodna-dyskoteka.jpg

• 0

#3 karaokman

karaokman
  • Użytkownicy
  • 51 postów

Napisano 17 maj 2016 - 16:22

Dobre alko to nie jest głupi pomysł. Sam bym się z jakiegoś bourbonika dobrego bardzo ucieszył. Dla faceta taki prezent zawsze będzie trafiony ;)

• 0

#4 gabrielkow

gabrielkow
  • Użytkownicy
  • 4 postów
  • LokalizacjaWrocław

Napisano 27 czerwiec 2016 - 12:51

Byłam ostatnio na imieninach Cioci dostała ode mnie ceramiczny zestaw do łazienki: pojemnik na mydło w płynie, kubeczek na szczoteczki do zębów oraz podstawkę pod mydło w kostce, wszystko w neutralnym kolorze i ciekawym designie. Do tego dokupiłam jej zestaw z żelem pod prysznic z Dove i gerber w doniczce. Była naprawdę zadowolona i od razu pobiegła do łazienki wszystko ustawiać:) 

• 0

#5 ramirez

ramirez
  • Użytkownicy
  • 28 postów

Napisano 12 lipiec 2016 - 05:58

Ewentualnie jakieś fajne koszulki z nadrukiem. Na stronie jaką tutaj dałem jest bardzo duży wybór takich koszulek. Wielokrotnie zamawiałem tam koszulki na prezent z róznych okazji. Wszystko jest wykonane naprawdę dobrze, z porządnych materialów tak więc obdarowywane osoby powinny być z prezentu zadowolone. 

Można równiez pozostać przy sprawdzonym prezencie czyli:

kwiaty plus czekoladki

• 0

#6 hiromi9

hiromi9
  • Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 12 lipiec 2016 - 10:46

A czym się interesują?

• 0

Plot­ka mówi więcej niż usłyszała...

#7 leko2

leko2
  • Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 20 lipiec 2016 - 12:46

Jak nie wiesz co kupić to kup ksiażki. :D w matrasie jest bardzo duży asortyment. Ksiązek od groma do wyboru. No i nie wyczyścisz się z portfela bo ceny są okazyjne. 

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych