Mam w zanadrzu 5000 zł i szukam jakiegoś porządnego laptopa. Ważne, by miał przystosowania do gamingu jak i do użytku dziennego. Marka jest mi obojętna.
Pozdrawiam, kokosik6
Napisano 13 kwiecień 2016 - 07:19
Mam w zanadrzu 5000 zł i szukam jakiegoś porządnego laptopa. Ważne, by miał przystosowania do gamingu jak i do użytku dziennego. Marka jest mi obojętna.
Pozdrawiam, kokosik6
Napisano 13 kwiecień 2016 - 08:35
Podaj więcej szczegółów - czego oczekujesz, co Ci jest potrzebne a co zbędne. No i ważne: kiedy masz zamiar go kupić?
Napisano 01 wrzesień 2016 - 12:58
Bez podania powyższych szczegółów faktycznie ciężko będzie doradzić,natomiast wydaje mi się,że autorowi zależy przede wszystkim na laptopie przeznaczonym do gier,więc celuj w takie marki i modele jak MSi GE70 czy Lenovo Y700 w znakomitej konfiguracji i bardzo dobrej jakości wykonania.
Napisano 05 wrzesień 2016 - 15:00
Napisano 07 wrzesień 2016 - 06:33
W tej cenie można kupic już naprawdę porządny laptop gamingowy. Aczkolwiek sam nie polecam laptopa Lenovo y50-70 ponieważ wiele osób narzeka na jakość wykonania. Zdecydowanie lepiej jest kupić laptop Asus Gl552:
i7 6 gen
8 gb ram
gtx 960m
windows w pakiecie
oraz zdecydowanie lepsze wykonanie
W dobrej cenie jest w sklepie rtv Euro agd:
http://www.euro.com....tbooki,h3.bhtml ( gdzie można go kupić na raty)
Napisano 07 wrzesień 2016 - 12:11
Co do Lenovo y50-70to też dobry wybór, tylko z procesorem i7 gdzie nie ma problemów z chłodzeniem. Już w innej konfiguracji ( słabszej) możesz się potem rozczarować. Sprawdzałeś podane przeze nie modele MSi? Jeżeli wątek jest dalej aktualny to daj znać na forum.
Napisano 09 styczeń 2017 - 11:57
Tutaj macie namiary - https://www.morele.n...czy-warto/3501/
Jeden z takich modeli, jakie warto brać pod uwagę. Lenovo się pod tym względem mocno w ostatnim czasie zmienił - przeczytajcie jak wyglądają recenzje poszczególnych modeli - wypadają coraz lepiej w testach i tak powinno być.
Napisano 09 styczeń 2017 - 20:54
Proszę o zamknięcie tematu
Sprzęt (Hardware) →
Karty graficzne i monitory →
monitor gamingowy jakiś fajnyNapisany przez Wojciaszek, 31 gru 2021 monitory, gaming |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Pozostałe urządzenia →
[Konkurs MSI] - Poczuj różnicę!Napisany przez MSI Team, 04 cze 2019 msi, konkurs, gaming |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Procesory, płyty główne i RAMy →
[Promocja MSI] - Wydajność ze stylemNapisany przez MSI Team, 28 sty 2019 msi, gaming, corsair, z390, bonus |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Komputery przenośne →
[Promocja MSI] - Smocza pakaNapisany przez MSI Team, 21 sie 2018 msi, gaming, notebook |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Karty graficzne i monitory →
[Promocja MSI] - Przygoda czeka!Napisany przez MSI Team, 27 lip 2018 msi, gaming |
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych