Witam.
Mam Windows 10. Pobierała mi się aktualizacja sterownika do Nvidia GeForce Experience i zatrzymała się na 35%. Po dłuższym czekaniu zrestartowałem ten program, ale nie pokazywało już nowej aktualizacji. Od chwili gdy wyłączyłem ten program, myszka i klawiatura reagują z opóźnieniem, we wszystkim (gry, przeglądarka int., na pulpicie). W samych grach licznik fps jest taki sam jak przedtem. Gdy przesuwam myszkę, to kursor przesuwa się tak przerywanie. Gdy naciskam na klawiaturę, to litery wyświetla po krótkiej chwili, z opóźnieniem. Internet też troszkę wolniej chodzi.
Przeinstalowałem ten program (geforce) i pobrała mi się najnowsza aktualizacja do niego. Odinstalowałem go programem Revo Uninstaller Pro (usunął wszystkie pozostałości). Pamiętam że usunął mi jakiś plik w folderze system32. Później przeinstalowałem program do mojej myszki (przewodowa). Klawiatura jest bezprzewodowa, nie wymaga sterowników. Te dwie rzeczy nic nie pomogły.
Co mógłbym zrobić żeby mi na ekranie klawiatura i myszka reagowały jak wcześniej? Jestem prawie pewien że to wyłączenie pobierania aktualizacji schrzaniło sprawę.
PS. Myszka: Natec Genesis GX57
Mój komputer
Ekran (+drogi kabel hdmi)
Problem: myszka i klawiatura reagują z opóźnieniem
Napisano 02 kwiecień 2016 - 15:00
Napisano 03 kwiecień 2016 - 10:14
Odinstaluj obecny sterownik do karty graficznej. Następnie użyj programu Experience i pobierz wszytko najnowsze co zaproponuje.
Napisano 06 kwiecień 2016 - 00:14
wypnij i podepnij jeszcze raz
Napisano 18 kwiecień 2016 - 13:19
Odinstaluj obecny sterownik do karty graficznej. Następnie użyj programu Experience i pobierz wszytko najnowsze co zaproponuje.
To nie pomogło, ale pomogło za to przywrócenie systemu o kilka dni wstecz, jak napisał ktoś na innym forum. Daje punkt + pod postem za chęć pomocy.
Temat można zamknąć.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych