Jump to content

Photo

(sprzedam) iPad Air 32 GB Wifi + Cellular LTE Space Grey

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 dankuu

dankuu
  • Użytkownicy
  • 13 posts

Posted 27 March 2016 - 19:27

Witam

Tablet APPLE IPAD AIR kolor SpaceGray wersja z WIFI i LTE, 32 GB pamięci. Kupiony przeze mnie w Polsce, bezpośrednio ze strony Appla, używany sporadycznie w domu, głownie przez żonę, po zakupie laptopa - tablet leżał i zbierał kurz.Nie posada blokady iCloud jak również nie posiada blokady Simlock. Stan idealny, od momentu zakupu użytkowany w etui (plecki), które dołączam do urządzenia, ekran bez żadnej ryski, sprzęt działa i wygląda jakby wczoraj kupiony, w zestawie wszystko co było w pudełku:
- iPad Air 32 GB Wifi + Cellular Space Grey
 - Pudełko (wraz ze zgodnym numerem IMEI,
- Instrukcję, - Kabel USB/light Apple,
 - Wtyczka Apple,
- Igła do wyciągania karty sim,
- plecki
- pokrowiec

Dla zainteresowanych mogę zrobić dokładne zdjęcia. Najlepiej odbiór osobisty - tak aby nie płacić za wysyłkę, zapraszam osoby z woj. świętokrzyskiego.

Wszelkie pytania proszę kierować przez mejl danku@tlen.pl lub nr telefonu 883756956.

Najchętniej sprzedam z odbiorem osobistym (Kielce lub Ostrowiec Świętokrzyski),
możliwa wysyłka przesyłką kurierską z pełnym ubezpieczeniem.

dalsze info w linku:

http://allegro.pl/sh...item=6075674005

• 0

#2 wolski

wolski
  • Użytkownicy
  • 1026 posts

Posted 24 April 2021 - 14:18

Ja mam trochę inny model iPada, ale muszę przyznać, że pracuje mi się na nim wyśmienicie. Właśnie dlatego również jestem przekonany, że jest to sprzęt bardzo wysokiej jakości. Jedyne co robiłem to wymieniałem baterię korzystając z oferty https://www.macforce...ymiana-baterii/ i na całe szczęście całość działa idealnie.

• 0

#3 sale

sale
  • Użytkownicy
  • 2 posts

Posted 17 May 2024 - 22:47

propecia 5 mg coupon
  • 0

#4 pills

pills
  • Użytkownicy
  • 10 posts