Przy odpalaniu komputera, komputer wydaje dźwięk przez 3-4 sec, potem przerwa i znowu i tak cały czas... Dlaczego?

Problem z dzwiękiem
Rozpoczęty przez Unio, 31 sie 2007 09:03
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 sierpień 2007 - 09:03
Napisano 27 wrzesień 2007 - 00:03
ale jaki to dzwięk ?
"pisk"
czy czasem nie robiłeś o/c ?
"pisk"

czy czasem nie robiłeś o/c ?
Napisano 27 wrzesień 2007 - 14:06
jaki to dźwięk z "budy" czy z głośników ? czy jest to jakis charakterystyczny dźwięk? Opis pisków wydawany przez speakera powinien być opisany w instr. od MB.
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl
Zapraszamy!

Napisano 23 luty 2009 - 12:06
Śmierdzi fizyką
... Też tak miałem kiedyś przez jakiś i nie mogłem dojść do sedna problemu... Problem rozwiązał się praktycznie sam. Wcześniej zgubiłem telefon, wpadł mi w kable między ścianę a biurko. Wylądował przy ścianie z wyjściami kabli z kompa. Znalazłem, podniosłem go i ustało. Nie wiem, co to miało znaczyć, ale jak się spytałem fizyczki o co mogło chodzić, mówiła, że mogło dojść do zmiany częstotliwości nadawania dźwięku, dlatego tak się działo. Po tym spróbowałem przyłożyć raz jeszcze tel do kompa z tyłu... dźwięk zaczął wariować
]
A co do Twojego problemu, masz zintegrowaną kartę? Spróbuj ściągnąć sterownik albo program typu SOUNDmax odpowiedzialny za dźwięk. Wątpię, żeby doszło do uszkodzenia głośników.

A co do Twojego problemu, masz zintegrowaną kartę? Spróbuj ściągnąć sterownik albo program typu SOUNDmax odpowiedzialny za dźwięk. Wątpię, żeby doszło do uszkodzenia głośników.
Napisano 09 marzec 2009 - 18:37
jaki to dźwięk z "budy" czy z głośników ? czy jest to jakis charakterystyczny dźwięk? Opis pisków wydawany przez speakera powinien być opisany w instr. od MB.
Nic dodać i nić ująć. Legendę dźwięków swojej płyty znajdziesz w manualu. Każdy producent posiada inne dźwięki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych