Witam, mam pewne pytanie i prośbę o radę. Moją pasją jest turystyka, jednak praca ściśle w tej branży nie jest obecnie zbyt opłacalna, zwłaszcza, że tradycyjne rozwiązania upadają na rzecz wirtualnych. Jestem w trakcie początku studiów z informatyki, ale wiadomo, jest na nich wszystko i nic, nie wiadomo na czym się skupić, żeby przysiąść nad tym w domu. Moim planem jest połączenie informatyki z turystyką, dajmy na to praca z systemami rezerwacyjnymi, bazami danych, obsługiwaniem stron internetowych biur. I właśnie, na czym się skupić? Co dałoby jakieś fajne połączenie? Pomóźcie.
Informatyka a turystyka
Posted 12 February 2016 - 23:36
Posted 13 February 2016 - 18:30
Na twoim miejscu zająłbym się bazami danych lecz powiem ci że informatyka to nie jest zawód "podróżniczy",nie sądze (aczkolwiek mam nadzieje że się myle) aby jakiekolwiek połączenie było "fajne".
Bclk i jedziemy
Posted 08 March 2022 - 18:07
Jakoś nigdy tych obszarów ze sobą nie łączyłem i teraz jestem zdania, że jest to niezwykle ważna sprawa aby wiedzieć również co najlepiej ze sobą zabrać. Muszę dodać, że faktycznie sklep horyzont jest doskonałym miejscem na to aby bez najmniejszego problemu móc kupić takie produkty, które nam się przydadzą w trakcie wyjazdu.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users