Witam, panowie od pewnego czasu mam problem z paskiem zadań, odpalam youtube, włączam jakiś filmik, daję pełny ekran ale ten pasek na dole nie znika, nachodzi na ekran i zasłania przyciski play, głośność oraz zminimalizowanie ekranu. Tak samo jest na fb jak są odtwarzane filmiki z ichniejszego playera. Czasem jak raz zminimalizuję i znowu dam pełny ekran to pasek znika a czasem muszę dwa albo trzy razy tak zrobić. Przeglądarka Chrome, Windows 7, wszystko zaktualizowane.
Pasek zadań nie zanika na youtube
Napisano 25 styczeń 2016 - 19:59
Napisano 26 styczeń 2016 - 20:30
Printscreen by się przydał.
Napisano 27 styczeń 2016 - 12:40
Poczytałem troszkę. Problem ten nie ma jakiejś jednoznacznej przyczyny. Są głosy, że to zależy od filmu. Inne, że od monitora lub ustawień ekranu. Rozwiązania też jako takiego nie ma. Sprawdź na innej przeglądarce czy jest to samo.
Pomóc może przeinstalowanie przeglądarki i flash playera.
Jeśli nie wypali pozostaje opcja pobrania tego:
http://www.csparks.c...7TaskbarMasher/
Aplikacja ta powoduje, ze pasek zadań zawsze chowa się pod spód - niezależnie od uruchomionej czynności.
Napisano 28 styczeń 2016 - 15:08
a ten wynalazek bezpieczny ?
Napisano 28 styczeń 2016 - 18:13
Przetestowałem na sobie. Jest bezpieczny i nawet działa!
Napisano 28 styczeń 2016 - 23:32
No dobra ale nie widzę tam opcji która ustawia tą opcję, widzę pełno innych nie potrzebnych mi...
Napisano 29 styczeń 2016 - 20:29
???
Tam nie ma żadnej opcji. Pobierasz program, uruchamiasz plik .exe, odpala się proces, którego obecności nawet nie da się wyczuć. Nie wiem skąd ty wziąłeś jakieś opcje. Nie sugeruj się screenami na stronie. Poczytaj FAQ na dole strony.
Napisano 30 styczeń 2016 - 21:37
No niestety kolego, pobrałem, działa w tle, pasek dalej się pojawia, bez zmian...
Napisano 31 styczeń 2016 - 10:50
A dla innych rzeczy działa? Np przeciągnij nad pasek jakieś okno.
Napisano 31 styczeń 2016 - 20:11
Ogólnie program działa bo włączyłem sobie sekundy w zegarku systemowym, ale to ukrywanie nie działa...
Napisano 31 styczeń 2016 - 21:08
Na pewno pobrałeś Win7 Taskbar Masher Version 1.4 ??
Napisano 02 luty 2016 - 13:45
Po pierwsze czy próbowałeś na innej przeglądarce, np FF. A może instalowałeś ostatnio jakieś rozszerzenia i któreś z nich blokuje, jakiś adblock itp? Mógłbyś testowo wyłączyć rozszerzenia is prawdzić czy dalej problem występuje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych